Специална кампания!

Празниците наближават и всеки от нас се оглежда за най- подходящите подаръци и жестове за близките си хора! Екипът ни иска да ви подкрепи и в това ви търсене!

За това ние:

  • Към всяка поръчка направена от 15.12.2018г. до 15.01.2019г. ще прибавяме по 1 картичка размер А6 от “Седемте свещенни печата”. Всеки може да упомене номера на картичката, която иска в полето за бележки по време на поръчката. Ако не посочите каква картичка желаете – ще ви изпратим тази, която усетим, че е за вас!
  • Създадохме специален Календар за 2019г., който ще ви помага през цялата година да съзерцавате влиянието на ген ключовете на колективно и индивидуално ниво. Бройката им е само 140!
  • Вече може да вземете и подаръчен ваучер, който да подарите на любим човек.

Важно: Няма да се обработват и изпълняват поръчки на 24,25,26 и 31 декември и на 1 и 2 януари.

 

Скъпи приятели, каним ви в едно ново пространство, където ще можем да споделяме с вас всички материални и нематериални продукти, които са носители на мъдростта на ген ключовете или са вдъхновени от нея!

Важно е да знаете, че всеки продукт в този онлайн магазин е изработен с изключително внимание, специално отношение и в тях  е вложено много грижа, емоция и светлина. Продуктите, които ще намерите тук са или създадени от Ричард Ръд и преведени и адаптирани на български език от екипа на Gene Keys Bulgaria или са сътворени от вплитането на личния гений на изключителен творец, вдъхновил се при допира си с мистичната трансмисия на ген ключовете. Тук всеки продукт се е родил в сърцето на творец и се е материализирал чрез неговите ръце!

Това е пространство, чрез което все повече ще споделяме материализиралия се гений на всеки творец … на всеки човек, защото всеки от нас притежава уникална творческа сила, която само чака да бъде изразена и материализирана!

show blocks helper

Показване на 1–16 от 22 резултата