Лекуване на наследствените модели

Нашите предци представляват нашата ДНК

Уъркшоп в две вечери с Андрю Фретуел

 

Център Мандала

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5 

18-19-ти април 2019

Четвъртък – от 19.00 до 22.00

Петък – от 19.00 до 22.00

 

За събитието е осигурен превод на български език.

За да заявите своето участие, молим да попълните регистрационната форма в края на тази страница.

 

„Винаги е имало хора, които са дръзвали да посрещнат сянката и са поемали по пътя на любовта. Някои са запомнени, но много са били забравени. Поради тази причина, посредством нашата наследствена ДНК, ние можем да черпим сила от предците си, които са трансцендентирали страданието си и са били способни да преобразуват тази некодираща ДНК. Тези хора живеят в нас като съюзници и техните сърца са нашите сърца, когато срещнем трудностите, пред които животът ни изправя.“ Ричард Ръд

 

Много култури притежават традиции, с които почитат предците си, но за да ги почетем изцяло, ние трябва да направим нещо повече от това просто да ги уважим и да почетем както техните добродетели, така и нещата, които не са довършили, а също и как всичко това влияе на настоящите ни житейски преживявания.

В опита си, Андрю открива, че хологенетичният профил на ген ключовете вероятно е най-точната карта на основните модели, които са носили нашите предци. Когато погледнем линиите в сферите на целта и ядрото, можем да получим голяма яснота за моделите, които ни е писано да отработим в този живот.

В този уъркшоп от две вечери, Андрю ще ни сподели своето разбиране за това как линиите в сферите на целта и ядрото от нашия профил, носят главните уроци на душата за всеки един от нас. В тези две вечери, ще научим също и как да използваме някои простички, но силни практики от вътрешната алхимия, като:

 

 • Костно дишане
 • Дълбоко земно пулсиране – Чи Гун
 • Пангу – Мистичният Чи Гун
 • Чи Гун – Алхимия на слънцето и луната

 

Лекуване на наследствените модели с Ген ключовете

 

Един от най-дълбоките модели е нашето неумение да прощаваме. Можем да видим как това се разиграва индивидуално при всеки от нас в болезнените модели във взаимоотношенията ни, но също и на световната сцена, под формата на дългогодишно насилие между расите и племената. Неумението ни да прощаваме не е нито интелектуално, нито дори индивидуално. То е една дълбока колективна болка, на която ще обърнем внимание, когато практикуваме заедно, изпращайки едно групово намерение и така, нашите предци ще могат да се отпуснат в благословията на божественото – ПРОШКАТА.

Повечето от нас не разпознаваме своя личен застой или неумение да прощаваме като наследствен модел, но наскоро, Андрю открива точно това вътре в себе си.

Това, което възприемаме като личен модел на поведение, който не ни позволява да пускаме болката, всъщност, е наследствен спомен, складиран и замаскиран във всеки един от нас на колективно ниво и той просто чака нашето осъзнаване да достигне до него. Внасяйки това прозрение в осъзнаването си, посредством практиките от Вътрешната алхимия, ние ще се научим как да ускоряваме способността си да прощаваме и да си позволяваме да се отпуснем в своите дарби и сидхи.

Ако някога сте се чудили защо не можете да се освобождавате от нараняванията, причинени ви от някой друг, отговорът е в колективните наследствени спомени.

И когато вземем участие в този процес, ние ще можем да получим по-дълбоко удовлетворение в живота си.

Каним ви да се присъединете към Gene Keys Bulgaria и Андрю Фретуел на това освобождаващо събитие.

 

Важно:

 • За да извлечете максимална полза от лекцията, ви препоръчваме да носите със себе си своя личен хологенетичен профил. Можете да разберете повече за него и да го генерирате напълно безплатно ето ТУК.
 • Ако за пръв път се срещате с мъдростта на Ген ключовете, можете да се запознаете с тях като прочетете безплатното въведение на книгата „Ген ключове или като разгледате секцията ни с „Безплатни ресурси“.
 • Поради ограниченото пространство в залата, местата ще се запазват първо по реда на плащане, след това по реда на направени предварителни регистрации и след това на всички останали.

 

Цена за един човек –  90 лв.

Цена за двама (общо)* – 150 лв.

*Ако се запишете с другарче, получавате отстъпка от единичната цена. При регистрация за двама, не е нужно да се пускат две отделни регистрации, а само да отбележите в полето съобщение името на човека, който ще посети събитието с вас и данните му при необходимост.

 

Можете да заявите своето участие на:

Имейл: info@genekeys–bulgaria.com

Или като попълните регистрационната форма в края на тази страница

 

За контакт:

За въпроси свързани с мъдростта на Ген ключовете и темите на самите събития, можете да се свържете с: Елица Стоичкова на 0889 87 29 78

За въпроси свързани с регистрация за събития, съдействие и допълнителна информация за провеждането, можете да се свържете със: Зорница Коева на 0877 95 41 95

 

 

Други предстоящи събития с Андрю Фретуел

в периода 18-ти – 23-ри април 2019

[vc_empty_space]
[dt_fancy_image image_id=”3524″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/individualni-sesii-s-andryu-fretuel-2/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”3985″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/oft-nivo-4-integrirane-na-praktikata-v-tyaloto-i-razbirane-na-vatreshnite-protsesi/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[vc_empty_space]

Форма за регистрация

Регистрацията ви се подава успешно като попълните нужните данни и отбележите квадратчетата, че това не е спам и сте съгласни с нашата политика за поверителност и натискане на бутона „Изпращане“.

При успешно подадена заявка, ще се зареди нова страница в браузъра ви и ще получите автоматичен имейл от нас, с текст „Благодарим ви, вашата заявка беше подадена успешно“.

След това, човек от нашия екип ще се свърже с вас по имейл в рамките на 2 работни дни, за да потвърди регистрацията ви и да уточни начина на плащане.

Ако срещате някакви затруднения, можете да позвъните на Зорница Коева – 0877 95 41 95.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон (задължително)

   

  Съобщение

  Меню