OFT ниво 3 - Алхимия на емоциите

Gene keys Bulgaria и Universal Healing Tao Bulgaria ви канят на:

 

OFT Ниво 3 – Алхимия на емоциите

Въртящата се перла на Червения дракон и Сливането на 5-те елемента

с Андрю Фретуел

 

Център Мандала

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

16-17 февруари 2019

Събота – от 9.30 до 18.00 ч

Неделя – от 10.00 до 18.00 ч

 

 

За събитието е осигурен превод на български език.

За да заявите своето участие, молим да попълните регистрационната форма в края на тази страница.

 

Едно от най-големите предизвикателства пред търсещите в сферата на духовното е объркването, което се поражда от чувствата и емоциите.

Откъде идват те? Защо са толкова неуловими?
Какъв е произходът на негативните емоции?
Как бихме могли да използваме познанието за чувствата, за да постигнем една по-дълбока душевна реализация и яснота?

 

Сливането на петте елемента“ и „Въртящата се перла на Червения дракон“ са две основни практики от Вътрешната алхимия, които задълбочават способността на практикуващия да се центрира и да бъде състрадателен, както към своите негативни емоции, така и към тези на другите.

Тези две алхимични практики са създадени за да може ЛЮБОВТА и СЪСТРАДАНИЕТО да излязат на преден план като едно центрирано чувство вътре в тялото и така, практикуващият да може да почувства истински какво представлява любовта, когато е въплътена в него самия, вместо само да разсъждава за нейното естество.

Едно е да разбираме любовта и състраданието само интелектуално, като чиста концепция или морален компас, а съвсем друго е да я изпитаме въплътена в нас, като стабилно състояние на съществуване.

Практиките на Вътрешната алхимия, които ще изучим през този уикенд, ще ни помогнат да стабилизираме мъдростта и вибрацията на душата вътре в себе си, което разбира се, се случва при редовна и отдадена практика.


В рамките на този курс не само ще научим, а и преживеем:

 

 • Как възникват чувствата, как ни контролират и защо, на практика, ги боготворим.
 • Какво представляват 5-те елемента и каква е тяхната връзка с петте външни осезателни органа и как 5-те елемента се превръщат в 12-те меридиана на нашето енергийно тяло и личност.
 • Как нашата сенчеста страна и вътрешна съпротива често се крият зад позитивния образ, които сме изградили за себе си и как това непрекъснато преминаване от позитивно към негативно, и обратно, изтощават жизнената ни енергия.
 • Как негативните емоционални състояния се създават от същностни убеждения за нашата идентичност, които не са в съответствие с вибрацията на душата.
 • Как крайностите в позитивното и негативното на личностно ниво, създават вътрешен и външен конфликт, водещ до голямо объркване на ума и скриващ истинското намерение на нашата душа да осъществи целта на живота ни.
 • Как практиките на „Сливането“ и „Въртящата се перла“ създават това, което даоистите наричат „Вътрешна духовна яснота“.
 • Ще научим тайната за „хранене с негативна емоционална енергия“ и нейното тарнсформиране, посредством смесването ѝ в един „контейнер“, който се намира в областта на пъпа.
 • Как да си възвърнем жизнената сила, която е скрита и блокирана в нашите сенчести състояния и съпротиви.
 • Как блокираните и заседнали негативни емоции, заедно с привързаността към собствения ни позитивен образ за нас самите, винаги стоят в основата на нещастието и болезнените физически симптоми.

 

Целта на познанията и практиките, които ще усвоим в течението на този курс, е да ни даде едно практично и работещо средство за трансформиране на негативните емоции и вътрешните конфликти по един прост и ефикасен начин.

 

Повече за практиките:

 

 • Сливането на 5-те елемента

Сливането на 5-те елемента – Алхимия на емоциите е наука за трансформиране на чувствата, не чрез тяхното потискане, преценяване и осъждане, а посредством приемане и извличане на жизнената сила (Чи) в тях, която е и техен източник.

Истинската практика на Сливането нежно прегръща негативните емоции и бавно „разтваря“ нецентрираните и нехармонични чувства обратно в центъра зад пъпа (дантиен).

 

 • Въртящата се перла на Червения дракон.

Това е тайна енергийна практика, която произлиза от храмовете в известната планина У Дан в Китай и съвсем доскоро, тя не е била представяна пред широката публика.

При стандартните методи за циркулиране на енергията, Чи се движи директно по предния канал (по продължение на гръдния кош) и задния канал (по продължение на гръбнака). Орбитата на „Въртящата се перла“ смесва кръв (Джинг) и енергия (Чи). Тя прониква по-дълбоко в тялото, предизвиквайки мощни трансформации на много нива.

Едно от големите предизвикателства пред всяко човешко същество е създаването на здравословни граници между неговото лично вътрешно пространство и това, което се случва във външния свят.

Въртящата се перла на Червения дракон създава една енергийна „буферна зона“ между вътрешното и външното пространство. Тази практика води до смислен начин на живот, който защитава деликатните духовни промени, нуждаещи се от време, за да се развият вътре в нас, преди да ги проявим и във външния свят.

Въртящата се перла на Червения дракон хармонизира „ГОРЕ и ДОЛУ“

Един от основните принципи на даоистката космология е съответствието между микро и макро космоса. Известната алхимична максима обобщава този принцип по един прекрасен начин: Каквото е отгоре, такова и отдолу.

Това означава, че ако сме способни да движим нашата Чи по орбита локално – вътре в нашето тяло, тя би била в хармония с потока на Чи в по-голямото тяло на природата.

Нашето тяло и това на природата са огледални отражения едно на друго, изразяващи едно балансирано микро-макро взаимодействие. Но ако ние не сме достатъчно осъзнати в енергийно отношение, силите на подсъзнанието могат да се проявяват по неуправляем и разрушителен начин.

Като резултат, с тази практика ще започнем да стабилизираме мъдростта и вибрацията на душата в нашия живот.

За кого е предназначен този курс?
 • За всички, които искат да имат на разположение един практичен и ефективен инструмент за справяне със сложни емоционални състояния и тяхното трансформиране.
 • Курсът е от съществено значение преди да се навлезе в сертифицираните обучения за по-напреднали в OFT – Докосване до първичното усещане, свързани с диагностика и работа с тялото, които ще се проведат в България през пролетта на 2019 под наименованието OFT Ниво 4 – Възглед за живота
 • Този семинар за Алхимията на емоциите е задължителен за всички OFT студенти, желаещи да се квалифицират като професионални OFT Водачи.
 • Също така, този курс ще бъде полезен за всички, които използват и работят с Ген ключовете, тъй като тези практики предоставят работещи инструменти за преобразуването на сенките в техните дарби и възвръща блокираната енергия в тях.
 • Професионални терапевти, работещи в областта на консултирането, също биха се възползвали от този курс, тъй като практиките изграждат едно силно, неутрално и състрадателно енергийно тяло.

Курсът е отворен за всички и не е необходимо да сте посещавали курсовете за първите две OFT нива, но ако искате да се сертифицирате като OFT Водач, посещението на OFT 1&2 е задължително. За повече информация кога ще ги проведем отново, следете нашата страница.

 

Цена за един човек – 185 лв.

Цена за двама (общо) – 325 лв.

 

Можете да заявите своето участие на:

Имейл: info@genekeys–bulgaria.com

Или като попълните регистрационната форма в края на тази страница

 

За контакт:

За въпроси свързани с мъдростта на Ген ключовете и темите на самите събития, можете да се свържете с: Елица Стоичкова на 0889 87 29 78

За въпроси свързани с регистрация за събития, съдействие и допълнителна информация за провеждането, можете да се свържете със: Зорница Коева на 0877 95 41 95

 

 

Препоръчваме ви да се облечете удобно с дрехи, позволяващи спокойно движение, комфорт при медитация и дихателни практики. Всичко нужно като постелки, одеяла и възглавнички ще е осигурено, но ако се чувствате по-удобно, можете да си донесете и свои.

 

 

Други предстоящи събития с Андрю Фретуел

в периода 15-ти – 21-ви февруари 2019

Картографиране и обяснение
на емоционалното тяло

Профилът на Ген ключовете
Свещената цел на нашите сенки

[dt_fancy_image image_id=”3239″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/kartografirane-i-obyasnenie-na-emotsionalnoto-tyalo/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”3242″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/celta-na-senkite/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[vc_empty_space]
[dt_fancy_separator]

Форма за регистрация

 

Регистрацията ви се подава успешно като попълните нужните данни и отбележите квадратчетата, че това не е спам и сте съгласни с нашата политика за поверителност и натискане на бутона “Изпращане”.

При успешно подадена заявка, ще се зареди нова страница в браузъра ви и ще получите автоматичен имейл от нас, с текст “Благодарим ви, вашата заявка беше подадена успешно”.

След това, човек от нашия екип ще се свърже с вас по имейл в рамките на 2 работни дни, за да потвърди регистрацията ви и да уточни начина на плащане.

Ако срещате някакви затруднения, можете да позвъните на Зорница Коева – 0877 95 41 95.

 

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон (задължително)

   

  Съобщение

  Меню