Онлайн курс "Завръщане към Дарбите"
[vc_empty_space]

Груповото пътешествие с випуск номер 10 започва!

Начало на пътешествието: 30-ти януари 2021

*За да се запишете, ви молим да попълните регистрационната форма в края на тази страница

Краен срок за регистрация: 6.02.2021

[vc_separator color=”violet” style=”shadow”]

Едно пътешествие през нашата лична Активираща поредица

Самостоятелно и/или групово преминаване през първите 10 стъпки от Златния път

Онлайн курсът – „Завръщане към дарбите“ е едно мистично пътешествие, което ни води навътре към нас самите, към собственото ни автентично Аз. А целта на това пътуване е да се приближим към нашия истински потенциал, който е закодиран в нашата ДНК и да заживеем един по-пълноценен, смислен и щастлив живот.

Този авторски курс е сътворен на основата на 1-вата част от оригиналната програма „Златния път“, създадена от автора на ген ключовете  Ричард Ръд, която е посветена на първата поредица от нашия профил – Активиращата поредица или казано по друг начин, нашият вроден ГЕНИЙ. Той е специално съобразен с различните нужди на участниците, за да може да бъде максимално ефективен и полезен за всеки, който реши да поеме на това трансформиращо пътешествие в първите 4 сфери от своя хологенетичен профил.

[vc_text_separator title=”Самостоятелно и/или групово преминаване” color=”violet” style=”shadow”]

 

 • Индивидуално преминаване по стъпките

Курсът се състои от 10 стъпки с точно определена последователност, като всяка стъпка си има конкретна цел. Всяка една стъпка ви дава определена ключова информация, с която да боравите, както и конкретни задачи, които да ви помогнат да постигнете дълбоко и лично осъзнаване в контекста и етапа на стъпката. В индивидуалното преминаване по стъпките, след като заплатите таксата за курса, ще ви се даде онлайн достъп до всички материали в него, които можете да изследвате със своето собствено темпо.

Препоръка: Чисто времево ви съветваме да отделяте по минимум 2 седмици на всяка стъпка, за да я попиете и затвърдите в своете ежедневие. Така, през първата седмица например, можете да опознавате и наблюдавате темата на стъпката и влиянието й във вашия живот, а във втората, да наблегнете на приложението на осъзнаванията, до които сте достигнали през 1-вата седмица.

Цена за индивидуален достъп до материалите на курса 179 лв, като цената включва:

Достъп до 10-те стъпки, в които ще откриете:

 • 10 видеа – по едно за всяка стъпка
 • Допълнителни писмени материали и упражнения
 • Специалисти, които да отговарят и подпомагат личното пътуване на всеки един участник, чрез отговори на възникналите въпроси по време на всички процеси

Които вие определяте кога да разглеждате, спрямо времето, вдъхновението и графика си.

[dt_divider style=”thick” /]

 

 • Групова възможност за преминаване по стъпките (Начало: 30.01.2021)

В груповия процес тръгваме заедно като колектив, преминавайки по целия път за 5 месеца, в който на всеки 2 седмици отваряме и посвещаваме времето си на 1 стъпка и си създаваме социално онлайн пространство, предназначено само за групата на курса, в което ще можем да се насочваме, да споделяме, да обсъждаме и да се подкрепяме в течението на целия процес.

Така, по време на цялото пътуване, всеки един пътешественик ще има подкрепата на хора, които вече са преживели това пътешествие и ще има възможност да споделя опита си с тези, които в момента вървят заедно с него по този мистичен път, за да се вдъхновяваме и обогатяваме взаимно.

Цена за включване в груповия процес: 240 лв за нови участници

Или еднократно доплащане на 61 лв към базовата цена на курса за участниците, които вече имат самостоятелен достъп до него.

Цената включва:

 • Достъп до онлайн материалите на 10-те стъпки (видеа, писмени материали и упражнения), като ще отваряме по една стъпка и нейните материали на всеки 2 седмици, за да държим фокуса си като група.
 • Осигуряване на общо пространство за споделяне на преживявания и опит
 • Групови срещи онлайн и при възможност на живо
 • Допълнителни насоки в течението на самия процес
 • Специалисти, които да отговарят и подпомагат личното пътуване на всеки един участник, чрез отговори на възникналите въпроси по време на всички процеси

Важно: Когато имаме дата за групово преминаване, освен новите участници, които ще имат възможност да се включат, ще поканим и всички, които са си закупили курса за самостоятелно ползване, да се възползват и от тази възможност, ако искат да задълбочат още повече своя процес.

[vc_text_separator title=”Книги към курса” color=”violet” style=”shadow”]

Заедно с регистрацията за курса, можете да си поръчате едната или и двете издадени до момента книги на български език на по-ниска цена, които ще ви бъдат нужни докато пътешествате навътре към себе си с този курс:

 • Книгата “Ген ключове” на Ричард Ръд на цена от 40 лв – чрез която всеки участник в курса ще може по-задълбочено да съзерцава личните си ген ключове. Можете да прочетете нейното безплатно въведение ТУК
 • Книгата „Геният“ на цена от 20 лв – това е първата книга от поредицата „Златният път на Ген ключовете“ и оригиналният текст за Активиращата поредица от авторът на Ген ключовете Ричард Ръд. Нейното безплатно въведение можете да откриете ТУК

[vc_text_separator title=”Заяви своето участие” color=”violet” style=”shadow”]

Ако сте усетили, че това пътешествие е за вас и сте готови да надникнете дълбоко в себе си, можете да заявите своето участие като попълните формата за регистрация в края на тази страница.

 • Краен срок за включване в груповия процес на випуск номер 10 – 6.02.2021

След регистрация веднага ще получите имейл с подробности за начина на плащане. Ако не го получите и не го откривате и в папка СПАМ, можете да се свържете с нас на info@genekeys-bulgaria.com

За контакт:

За въпроси свързани с мъдростта на Ген ключовете и тематиката на самия курс, можете да се свържете с: Елица Стоичкова на 0889 87 29 78

За въпроси свързани с регистрацията, нужда от съдействие и допълнителна информация за провеждането, можете да се свържете с нас на 0877 95 41 95

Очакваме ви!

[vc_text_separator title=”Опознайте “Завръщане към дарбите“” color=”violet”][vc_btn title=”Безплатен уебинар – 1-вата стъпка” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2Fzavrashtane-kam-darbite%2F||target:%20_blank|” button_block=”true”]
[vc_btn title=”Дилемата на 3-тата стъпка – Имитация и автентичност” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2F8-mi-gen-klyuch%2F||target:%20_blank|” button_block=”true”][vc_btn title=”Какво разказват участниците за курса” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2Fotzivi-za-onlajn-kurs-zavrashtane-kam-darbite%2F||target:%20_blank|” button_block=”true”][vc_empty_space]

Форма за регистрация в онлайн курса “Завръщане към дарбите”

 

Регистрацията ви се подава успешно, когато попълните нужните данни и отбележите квадратчетата, че това не е спам и сте съгласни с нашата политика за поверителност, след което натискате бутона „Изпращане“. При успешно подадена заявка, ще се зареди нова страница в браузъра ви и ще получите автоматичен имейл от нас (възможно е да попадне в папка „Спам“) с потвърждение, че сме получили регистрацията ви и информация как да направите плащане.

Ако след регистрация не сте получили имейл от нас или срещате някакви затруднения, можете да позвъните на 0877 95 41 95 или да ни пишете на info@genekeys–bulgaria.com.

[vc_empty_space]

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон (задължително)

  Искам да премина през курса:

  Самостоятелно - 179 лвС група - 240 лв

  Искам да поръчам също и:

  Книгата "Ген ключове" на цена 40 лвКнигата "Геният" на цена 20 лвне искам да поръчвам книги

  Лични данни за хологенетичен профил:

  Дата на раждане

  Час на раждане (с уточнение дали е сутрин или вечер)

  Място на раждане (град и държава)

   

  Съобщение

  3 коментара. Leave new

  • Здравейте, тези стъпки в конкретно време ли ще се случват (дата и час) или през две седмици ще има достъп до съответен материал (видео и т.н.), който всеки участник ще може да гледа в удобно за него време?

   Отговор
   • Genekeys Bulgaria
    януари 25, 2017 7:01 pm

    Здравейте, получава се достъп до материалите във всяка стъпка веднъж на две седмици с описание за всяка стъпка и препоръка как да я следвате. След това вие преценявате кога ви е удобно и как точно да работите с тях.

    Отговор
  • Вероника Спасова
   декември 3, 2018 5:55 pm

   Здравейте, приятели приключенци!
   Аз съм участник от шестия онлайн курс на “Завръщане към дарбите”.
   Мисля, че този курс може да послужи на всеки, който иска да разбере повече за себе си и своята роля в света, в който живеем.
   Поднесената информация заедно с практическите упражнения, които ни се дават от екипа на ген ключовете са от изключителна важност. Всяка стъпка е добре обмислена. Работата е насочена към нашето тяло, връзката ни с него и начините за постигането на стабилност в живота.
   Това е едно магическо приключение, което преминава през сферите на житейската ни мисия, еволюция, сияние и висша цел, заедно с личните ген ключове и линии.
   Пътуването предлага истински предизвикателства и пробиви!
   Това е съкровище, което живее във всеки един от нас и което заслужава да бъде опознато и разбрано от всеки откривател.
   Призовавам Ви най-сърдечно да се впуснете в това вътрешно пътешествие.

   Отговор

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Fill out this field
  Fill out this field
  Моля, въведете валиден имейл адрес.
  You need to agree with the terms to proceed

  Меню