Клуб „Ген ключове“

Отключи своя потенциал

Клуб “Ген ключове” е инициатива, която има за цел да подкрепи всеки един човек, който е тръгнал по пътя на себепознанието чрез системата “Ген ключове”.

Клуб “Ген ключове” е един пристан, едно красиво място, в което всеки ще може да поеме глътка свеж въздух, ще може да се подсили и отново да се гмурне в личния си път на трансформация.

Клубът е едно виртуално пространство, в което неговите членове ще имат възможност чрез различни срещи и инициативи да преживяват и изследват принципите и мъдростта на ген ключовете. Това ще е място, където ще намираме съмишленици, с които да вървим по пътя на себепознанието!

Този клуб е един материален израз на основните послания на мъдростта на ген ключовете! Той е място, където всеки ще може да бъде себе си, ще може да се докосва до собствената си мъдрост, ще получава подкрепа и ще допринася със личния си опит към пътя на другите.

Процесите на трансформация на негативните модели в позитивни, често са предизвикателни  и ние имаме нужда от подкрепа. Трудно е да внесем истинска и трайна промяна в живота си, когато всичко от обичайния ни живот остава същото. Ние хората сме същества на навиците си, на рутината ни и често, за да излезем от някой така добре  отъпкан коловоз се изисква голямо усилие на волята и отдаденост. Изисква се много енергия, а откъде да я намерим, когато “нормалният” ни живот си продължава със същото темпо, със същите ежедневни предизвикателства, със същите хора …Именно заради това, след като сме преминали през някой много вдъхновяващ семинар и курс и се върнем  в  “нормалния” си живот, колкото и да сме били мотивирани да внесем промяна в нас и в живота ни – скоро не ни стига енергията,за да направим промяната и се връщаме към добре познатия начин на действие. В най-добрия случай сме успели да стигнем до ново осъзнаване и сме преживели нещо приятно. Но истинската цел на всяка система за себепознание е да се постигне трайна и позитивна промяна в човека и в неговия живот.

Ние от Ген ключове България искаме всеки човек да отключи своя най-висш потенциал и да живее цялостен и удовлетворяващ живот! А за това си трябва търпение (5-ти ген ключ), отдаденост (29 ген ключ), постоянство (38-ми ген ключ) и решителност (9-ти ген ключ). Какво ни помага да развием и да усилим тези качества в нас? 

Отговорът: редовното взаимодействие с други хора вървящи по същия път като нас!

Често губим търпението си, когато не видим резултата, към който се стремим от дълго време …

Често отслабваме отдадеността си, когато пътя, по който вървим ни донесе болка и съмнения …

Често започваме да пропускаме ежедневната си практика, когато ни връхлетят “по-важни” проблеми в ежедневието ни …

Често губим своята решителност, когато загубим от поглед целта, към която се стремим …

И в тези моменти ни е повече от нужно да има някой, който да ни припомни накъде сме тръгнали (7-ми ген ключ), какъв е смисъла на пътешествието ни (28-ми ген ключ), да ни припомни, че не сме сами в трудностите (44-ти ген ключ) и че страданието е благословия (22-ри ген ключ).

Имаме нужда поне 1 път седмично да построим в компанията на други хора, които разбират през какво минаваме, дори да не говорим с тях, а само да стоим и да ги слушаме.

Имаме нужда от пространство, в което да можем напълно искрено да си кажем, че ни е трудно, да споделим въодушевлението си от някое лично прозрение, а дори и просто да споделим нещо, което сега ни вълнува.

Имаме нужда да бъдем някъде, където с нас ще се отнасят като ценни същества просто защото сме си ние – с всичките ни плюсове и всичките ни минуси, място където няма да се налага да се напъваме да сме това, което не сме или да показваме само една от нашите страни (тази, която за обществото е по-комфортна).

По време на нашите срещи, ще можем реално да прилагаме съзерцанието в действие.

Ако дори само 1 от тези неща резонира с теб, това е сигурен знак, че този клуб е подходящо място за теб!

През годините, в които разпространяваме система “Ген ключове” на български език видяхме, че има нужда от подобна инициатива, която да помага на хората привлечени от мъдростта на ген ключовете:

1 – да се срещат с други хора, които изследват ген ключовете

2 – да имат повече и редовни срещи с хората от екипа на ген ключовете

3 – да имат пространство, където да споделят своите мисли, разсъждения и усещания свързани с личните си преживявания в процеса на себепознание

 

Целият ни екип е уверен, че този клуб ще задоволи тези нужди и ще бъде една реална и истинска подкрепа на всички смели пътешественици, които са тръгнали по пътя на своето автентично АЗ!

Основните посоки, в които ще действа клуба са три:

  1. Провеждане на редовни и тематични онлайн срещи – 3 срещи в месеца и 1 уъркшоп на всеки 3 месеца
  2. Предоставяне на богата база от видеа, в които ще има важна информация за системата “Ген ключове” и за всеки неин елемент – ген ключовете, хологенетичния профил, Златния път, Изкуството на съзерцанието и процеса на трансформация на сянката
  3. Въплъщаване на мисията на мъдростта на ген ключовете – всеки човек да отключи своя най-висш потенциал чрез личния пример на всеки член на клуба и осъществяването на различни инициативи в тази посока.

 

Основният канал, чрез който ще се случва комуникацията помежду ни е имейла! Всеки член на клуба ще получава по мейла си цялата информация, която му е необходима:

  • Графика за предстоящите срещи през месеца
  • Линковете за включване в живите онлайн срещи
  • Информация за новите видеа, които са достъпни за членовете на клуба
  • Специалните инициативи, които се подготвят
  • Ексклузивните събития, услуги и продукти, от които да се възползвате
  • Ще се допитваме до вашите желания за предстоящи събития и инициативи

По този начин няма да е необходимо вие да отивате на определено място, за да се информирате какво предстои! Цялата информация ще идва при вас! 

Редовните срещи ще бъдат винаги в един и същи ден и час, за да ни помогнат да изградим ритъм на нашата интеракция и да ни помагат да имаме фокус към това да сме свързани със себе си и пътя си на себеопознаване.

Всички срещи ще започват в 20:00ч и ще са два пъти в понеделник и един път в неделя. И ще са с продължителност 1ч. 30мин

Всички видео записи ще бъдат налични в специална платформа предназначена за споделяне на видео информация.

КАКВО ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ЧЛЕН НА КЛУБА?

1 – достъп всеки месец за 3-те редовни тематични онлайн срещи

2 – достъп на всеки 3 месеца до организиран специално за членовете на клуба уъркшоп

3 – достъп до все по-нарастваща база от видео лекции

4 – възможност да участват и да инициират различни инициативи свързани с мъдростта на ген ключовете

5 – достъп до важна информация свързана със системата “Ген ключове”, която ще им помага по техния личен път към трансформация

6 – достъп до записа на всички платени събития организирани и водени от екипа на Ген ключове България с продължителност до 2ч

7 – 10% отстъпка от всичките ни физически продукти, намиращи се в магазина на сайта ни

8 – 20% отстъпка за участие във всички онлайн събития организирани  и водени от екипа на Ген ключове България

9 – 30% отстъпка от дигиталните ни продукти

10 – възможността да участват в събития и инициативи, които ще бъдат достъпни само на членове на клуба

(Отстъпките не важат за промоционални пакети, за продукти, които вече имат отстъпка или са в предпродажба!)

Този месец в клуб "Ген ключове"

1 Среща 13.12.2021 – Житейска тема – Как да танцуваме, когато не ни се танцува вече?

Домакин: Мария Цветкова

2. Среща 19.12.2021 – Златен път – Пътеката на вътрешната стабилност

Домакин: Елица Стоичкова

3. Среща 27.12.2021 – Ключ на месеца – 37-ми Ген ключ – Ключът на семейството

Домакин: Зузи Симиджийска

Програма декември

В секция видеа вече може да гледате работилницата „Дарът на лятото“, която се проведе на 31.07.2021.

ЕДНОМЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

46,8 ЛВ

ТРИМЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

39,6 ЛВ

(118,8 лв за 3 месеца)

ЕДНОГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

29.9 ЛВ

(358,6 лв за цялата  година)

ЦЕНИТЕ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС

Чрез този клуб ние вярваме, че заедно с всички негови членове ще успеем да реализираме мисията на „Ген ключове България“ :

Ние вярваме, че системата „Ген ключовете“ може да допринесе всеки един човек да живее живота си с отворено сърце. Да стане по- осъзнат за своите страхове и дарби и да повярва в своя личен гений и да намери своето място в света. Ген ключовете помагат всеки човек да осъзнае своята безгранична лична сила, чрез която може да спре да бъде жертва, и да сътвори изобилен и пълноценен живот, който желае. Ние вярваме, че по този начин всеки човек ще премине от ниво на оцеляване към служене, ще се научи да приема себе си и другите с любов. Чрез мъдростта на ген ключовете ние вярваме, че всеки ще преоткрие едни вечни ценности , които винаги са били в нас, но дълго време са били забравени. Ние вярваме, че промяната в 1 човек ще доведе до промяната в света!

 

ОЧАКВАМЕ ТЕ!