Онлайн курс ``21 дни Съзерцание`` с един ключ от жертва към свобода

null
НАЧАЛО 11 НОЕМВРИ 2023

КРАЙ 02 ДЕКЕМВРИ 2023!

 

Едва ли вече има човек, който да не усеща, че живеем в едни много динамични и непредвидими времена. Много от нещата, с които сме свикнали, вече не са адекватни на ситуацията (като дългосрочното планиране, твърдите принципи или уповаването на външни авторитети) и става все по-ясно, че предстоят още по-големи промени!

Пред всеки от нас стои един съществен избор – дали да се придържаме към старото и познатото или да се отворим и приспособим към новото и непознатото! А ние ще можем да бъдем подготвени за това, което предстои ако:

 1. Се научим да се фокусираме и задълбочаваме в нещата, вместо да се разсейваме, разпиляваме и да стоим на повърхността.
 2. Се научим да изграждаме истински, градивни и обогатяващи ни взаимоотношения, които се основават на искрено общуване и доверие, вместо да познаваме стотици хора, с които се “докосваме” само чрез социалната любезност.
 3. Се научим да сме причината, вместо ефекта; се научим, че ние създаваме живота си, а не той нас; се научим ДА ИЗВЪРВИМ ПЪТЯ ОТ ЖЕРТВИ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА/ДРУГИТЕ ХОРА/ЕМОЦИИТЕ СИ/ МИСЛИТЕ СИ КЪМ ЛИЧНАТА СИ СИЛА И СВОБОДА!

Ние (Ген ключовете България) те каним на едно пътуване, което ще те подкрепи в изграждането на точно тези 3 умения! Каним те ЗАЕДНО да се подготвим за голямата промяна, която ни предстои!

График на срещите в курса

null

За кого е подходящо това пътешествие?

null
 • За всеки, който иска да повиши своето ниво на лична осъзнатост.
 • За всеки, който иска да спре да се чувства като жертва в живота си като цяло или в конкретни ситуации или с определени хора.
 • За всеки, който иска да усвои техниката на съзерцанието.
 • За всеки, който иска да се научи да работи практически с ген ключовете (независимо дали сега чува за първи път за ген ключовете или ги познава от много дълго време).
 • За всеки, който иска да е в среда на съмишленици, които се стремят към лично развитие и да бъдат полезни на обществото.
 • За всеки, който иска да се докосне до своята лична мъдрост и гений.
КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ПРЕМИНАЛИ КУРСА
Мъдър изследовател
97 лв.
 • Ако вече притежавате книгите "Ген ключове", и Изкуството на съзерцанието"
Опитен изследовател
115 лв.
 • + книгата "Изкуството на съзерцанието", ако вече притежавате книгата "Ген ключове"

ВАЖНО – Всеки участник получава постоянен достъп до видеата и материалите на курса след неговия край!

  – Всеки участник трябва да има книгата “Ген ключове” и “Изкуството на съзерцанието”! Ако вече имате и двете книги, изберете ПАКЕТЪТ на стойност 97лв.

21-ДНИ СЪЗЕРЦАНИЕ - ОНЛАЙН КУРС

null
Ако искате да се докоснете до изкуството на Съзерцанието и до своята истинска вътрешна мъдрост, присъединете се към това уникално пътешествие – “21 дни Съзерцание”.

Продължителността на курса е 3 седмици, и в края на курса всеки участник ще умее да работи практически с всеки ген ключ!

 • 20 видеа с обща продължителност над 6 часа
 • 7 живи онлайн срещи (4 от срещите ще са в СЪБОТА от 17:00 до 19:00, а 3 от тях в ВТОРНИК от 20:00 до 21:30)
 • Допълнителни писмени материали
 • Въпроси за съзерцание
 • Затворена фейсбук група за споделяне
 • Това е авторски курс, до който ще имате достъп до видеата и материалите за постоянно.

Потопете се в това приключение!

1 коментар. Leave new

 • Ангелина Пройкова
  февруари 14, 2021 2:50 pm

  Благодаря за интересния „Път към мен“. Тези седмици бяха изпълнени с много откровения и промени за мен. Мария даде 100% от себе си в срещите и във видеата, записани за нас. Ще се радвам да имаме нови срещи за в бъдеще.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню