„Как да постигна вътрешна стабилност?“ | Опознай първите 4 сфери от своя Хологенетичен профил

null
Вътрешна стабилност. Ето това е нещо, което за повечето хора и в повечето случаи звучи като една далечна и недостижима мечта, особено когато става дума за стресирания и забързан свят, в който живеем. Така понякога се чудим дали тя въобще е възможна, но от време на време попадаме на някой вдъхновяващ жив пример, който се чувства центриран в себе си и здраво стъпил на мястото си, и си казваме: „Постижимо е! Дали пък не мога и аз?” и разбира се, можем!

Дори и да не ни се вярва на моменти, вътрешната стабилност е нещо съвсем естествено за всеки от нас. Тя ни е вродена – тя ни е дарена по рождение! Тя не подлежи на някакви променливи и несигурни външни обстоятелства, а на вътрешното ни отношение към всичко, което се случва и отвътре, и отвън!

През призмата на Ген ключовете, всеки от нас е роден с ДАРБИ, които ни подсилват и ни заземяват в това присъщо наше състояние.

  • Дарби, които ни тласкат да развиваме, откриваме и да правим онова, в което сме добри, което обичаме и ни се отдава с лекота.
  • Дарби, които ни хармонизират с нашата среда и подсилват телата и енергията ни.
  • Дарби, с които се вслушаме кое е добре за нас.
  • Дарби, които ни свързват с нашата вътрешна сила и увереност в нашите силни страни, таланти, способности и усещане, че вървим по своя собствен уникален път, който е най-добрият за нас!

Затова целта на този курс е да ни покани да изследваме и да ни припомни точно тези наши дарби, като използваме нашия личен хологенетичен профил, за компас, който ще ни насочи кои са те в първите 4 сфери от живота ни – дарбите, които подпомагат нашите действия, мотивация, източник на енергия и цел!

А ето и малко повече за тях и на какви въпроси можем да потърсим отговорите в собствения си живот, като ги изследваме с мъдростта на Ген ключовете:

Как изглежда курсът „Как да постигна вътрешна стабилност?“

null

Така, изследвайки тези сфери от живота си се упражняваме и учим:

null
  • Как да опознаем и да се справяме със своите лични предизвикателства, за да стигнем до вътрешен и външен пробив, което непрекъснато ще подсилва нашата вътрешна стабилност.
  • Как да бъдем по-съзнателни за действията, решенията и изборите си, спрямо онова, което е добре за нас.
  • Как да отсяваме и разграничаваме кое си е „нашето нещо“ – кой е нашият талант и да са заложим на силните си страни, вместо да залагаме на онези неща, които сме започнали да преследваме, защото работяг за друг или защото някой ни казва, че „така трябва“, макар и всяка клетка в тялото ни да крещи, че това не е нашият път.
  • И не на последно място – как да развиваме умението да слушаме повече тялото си, което с неговата мъдрост непрекъснато ще ни подсказва, дали правим правилното нещо за себе си и дали си даваме необходимото! Нужно е само да се вслушаме и да започнем да разбираме „езика“ му.

И ако всичко това са теми, които ви вълнуват, ви приветстваме с добре дошли!

Откъс от уебинара и онлайн курса „Как да постигна вътрешна стабилност?“

null

За кого е подходящ този инструмент за самостоятелна работа?

null
Този самостоятелен онлайн курс е подходящ за:

  • Всеки, който тепърва навлиза в Ген ключовете и иска да разбере по-добре как може да изследва себе си с тях и какво означава неговия личен хологенетичен профил.
  • Всеки, който иска да задълбочи личната си работа и да започне да прилага на практика първата Активираща поредица от своя профил, с практични насоки за съзерцание и подходящи тематични упражнения.

ВАЖНО: За да се възползвате максимално от възможностите и ползите на този курс, ще ви бъдат нужни книгата „Ген ключове“, където ще откриете самите описания на моделите на поведение и книгата „Геният“, също написана от автора на Ген ключовете – Ричард Ръд, с която можете да се задълбочите още повече в значението на тези 4 сфери от нашия живот и историите на техните сюжетни линии. Ако все още нямате някоя от тях, когато попълвате формата за регистрация, можете да отбележите и книгата/книгите, които искате да поръчате. А за да ги опознаете предварително, можете да се зачетете в безплатните им въведения от ТУК!

Не са открити резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню