• Как да поръчам

От настоящия онлайн магазин може да поръчате по 2 начина:

 • като се направи регистрация в сайта ни. По този начин ще спестявате време при всяка следваща поръчка, защото вашият адрес и начин на плащане ще бъдат запаметени.
 • без регистрация в сайта ни.

За да направите поръчка от онлайн магазина ни е необходимо да сте се запознали и да сте съгласни с нашата “Политика на поверителност” и “Общите условия за ползване на сайта”. Съгласието се осъществява по време на всяка поръчка при нейното крайно потвърждаване.

От онлайн магазина на Gene Keys Bulgaria  може да се направят поръчки чрез автоматичните форми за осъществяване на покупки в него.

Може да се поръчват продукти и по телефон 0877 95 41 95 и по мейл info@genekeys-bulgaria.com , но те ще бъдат изпълнени САМО след като получим писмено съгласие от клиента, че е запознат и е съгласен  с нашата “Политика на поверителност” и “Общите условия за ползване на сайта”. Съгласието ще се осъществи, чрез изпращане на формуляр по електронна поща посочена от клиента.

Поръчки от онлайн магазина могат да правят физически и юредически лица.

 

 • Плащане

Съществуват разнообразни начини за осъществяване на плащане на поръчаните от клиента продукти. Те са избрани, за да предоставят максимално удобство на клиентите ни. Всеки клиент може да избере някоя от следните опции:

 • Наложен платеж. (плащане на продуктите при тяхното получаване)
 • Банков превод
 • PeyPay
 • Плащане с дебитни и кредитни карти:1.            Плащане с дебитна/ кредитна карта посредством V-pos.

  2.            Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard

  3.            Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure.

  4.            От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 2000 лв .

  5.            Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.

  6.            При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

При покупка клиентът заплаща:

 • цената на поръчаните продукти.
 • разходите за доставка на поръчката, съответстваща на тарифите на използваната куриерска фирма.
 • таксите съответстващи на начина на плащане, който е избран.

Цената на всеки продукт в онлайн магазина е ясно обозначена и тя е крайна цена с включено ДДС.

При промоции, разпродажби и специални предложения, при които има промяна на цената на дадени продукти – това ще бъде ясно обозначено в сайта. И в тези случаи цените са крайни с включено ДДС.

 

 • Доставка

 

Доставки в България

Доставките се извършват от куриерска фирма еконт.

За поръчки под 150 лв, разходите за транспорта се поемат от клиента, над тази сума от търговеца.

Цена на доставката до офис на еконт:

 • от 0 кг – до 1 кг  без значение от броя на продуктите – 5,46 лв.

 • от 1,01 кг до 2 кг без значение от броя на продуктите – 6,88лв.

 • от 2,01 кг до 5 кг без значение от броя на продуктите – 9 лв.

 • от 5,01 кг до 10 кг без значение от броя на продуктите – 13,95 лв.

Цена на доставката до адрес:

 • от 0 кг – до 1 кг без значение от броя на продуктите – 6.98 лв.
 • от 1,01 кг до 2 кг  без значение от броя на продуктите  – 8, 49лв.
 • от 2,01 кг до 5 кг без значение от броя на продуктите – 10,61 лв.
 • от 5,01 кг до 10 кг без значение от броя на продуктите – 15,77 лв

Цените са крайни с включено ДДС.

Времето за изпълнение на доставката е до 4 работни дни.

Доставките се извършват след разговор с клиента по телефона, за да се потвърди поръчката и точния адрес на доставка.

 

Доставки извън рамките на България

Доставката на поръчките извън страната се извършват чрез “Български пощи”, чрез препоръчане прадка. Времето и цената на доставка се определят от тарифите и графика на “Български пощи” за съответната страна и размер пратка.

 

 • Рекламации и връщане на продукти

 

1.Рекламация може да бъде направена в следните случаи:

-видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания;

-възникнал дефект по време на транспортирането – тук се издава протокол от куриера за възникнал дефект при транспортирането при получаването на стоката

-цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

Горе-описаните рекламации могат да се направят един ден след получаване на пратката чрез писмено уведомление на info@genekeys-bulgaria.com и приложени снимки на получените стоки и документ от куриерската фирма, ако това е необходимо. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт.

Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед и се установи несъответствието, без Потребителят да заплаща допълнителни разходи.

 1. Отказ от сключен договор

На основание чл. 50 от ЗЗП Потребителят има  право да се откаже от договора за покупка от сайта в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките. Няма необходимост да се посочва причина, да се плаща обезщетение, неустойка и каквито и да е разходи (с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП). За да може Потребител да се откаже от договора, трябва да се върне на Доставчика стоката в оригиналната й и неувредена опаковката, а самата стока трябва да има запазен търговски вид (всички етикети, стикери и др. трябва да са на стоката), в който е получена, и оригиналната касова бележка/фактура за покупката.Също така трябва да се информира по имейл  (info@genekeys-bulgaria.com) Доставчика за решението. Правото за отказ от сключен договор се счита за коректно ако информирането за решението за отказа и връщането на стоката на Доставчика е осъществено до 14 дни от получаване на стоката.

При връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показва следи от износване, драскотини, охлузвания или каквато и да било друга повреда, АЯ 21 ООД си запазва правото да прецени дали да приеме връщането или да задържи част от стойността на продукта, сума която ще бъде съобщена след преценяване на щетите. Съгласно законовото право при връщане на продукта, възстановяването на стойността, ще бъде в рамките на 30 дни от датата на връщане.

При ползване на правото си за отказ на сключен договор относно книгите, които се предлагат от сайта, Доставчикът възстановява само 50% от цената на книгата.

Връщането на парите се извършва по същия начин, по който е направено плащането. При банкови преводи и плащане с банкови карти парите се възтановяват по същите сметки. Възтановяването на паричните средства става след 10 работни дни след получаването на върнатите продукти.

Изключения:

На рекламации и отказ от сключени договори не подлежат продукти и услуги, които са изцяло нематериални/информативни и/или са направени специално за конкретния  Потребител.

Меню