Книгата “Ген ключове”

null
Това е първата книга, която всеки решил да използва системата “Ген ключове” е необходимо да притежава. В нея е описано:

 • Основните принципи, на които стъпва системата
 • Основните термини, които използваме в тази мъдрост
 • Цялото описание на всички 64 ген ключ

Тази книга не е като всички останали! Тя не е предназначен да се чете от корица до корица и след това да бъде оставена на някой рафт. Всеки ген ключ разказва различна история, която ще ви бъде полезна в определени житейски ситуации. Каквото и да ви се случва ще откриете  лицето на даден ген ключ нужния съвет, който ви е необходим в този момент. Сигурни сме, че книгата “Ген ключове” ще бъде ваш верен и мъдър приятел във всеки етап и момент от живота ви.

След като вече имате книгата “Ген ключове” и вашия личен хологенетичен профил сте готови да опознаете своите лични ген ключове, вървейки по Златния път.

Ще ви изпратим въведението на книгата на посочения от вас email

Част 1 - Активираща поредица - Книга “Геният”

null
С тази книги започва нашето вървене по Златния път, чрез който опознаваме своя личен хологенетичен профил. Чрез “Геният” ние изследваме :

 • първите (най-външните) 4 сфери от хологнетичния профил (Житейска мисия, Еволюция, Сияние и Цел) и 
 • 3-те пътеки от профила (на предизвикателството, на пробива, на вътрешната стабилност). 
 • И 6-те линиите (числата след точката във всяка сфера), които ни покзват как точно се проявява нашия ген ключ в света

Основната цел на тази книга е да ни напътства по пътя на постигането на вътрешната ни стабилност, на изграждането на една адекватна себеоценка и самоувереност.

В края на този етап от пътуването ни по Златния път ние ще сме много по-близо до нашето автентично АЗ.

Ще ви изпратим въведението на книгата на посочения от вас email

Част 2 - Венерина поредица - Книга “Любов”

null

След приключването на пътуването ни през първата част от Златния път -Активираща поредица, сме готови да се потопим в следващата час – светът на нашите емоции и взаимоотношения. Чрез “Любов” ние изследваме:

 • 6-те сфери от хологнетичния профил (Цел,Приличане, IQ (Мисловен модел), EQ (Емоционален модел), SQ (Душевен модел), Ядро) и 
 • 5-те пътеки от профила (на Драхма , на Карма, на Интелигентността, на Любовта, на Осъзнаването). 
 • И 6-те линиите (числата след точката във всяка сфера), които ни показват как точно се проявява нашия ген ключ в света

Основната цел на тази книга е да ни помогне да отворим сърцето си ида се свързваме свободно с другите хора. Тя има силата да ни покаже как да поемем отговорност за нашите емоции и как да излекуваме най-дълбоките си рани, свързани с взаимоотношенията си.

В края на тази част от пътешествието по Златния път – всеки ще е още по близо до създаването на едни удовлетворяващи, топли и градивни взаимоотношения.

Ще ви изпратим въведението на книгата на посочения от вас email

Част 3 - Перлена поредица - Книга “Благополучие”

null
След като сме се научили как да създаваме едни пълноценни взаимоотношение е моментът да се научим как да постигнем своя личен просперитет в живота. Време е да осъзнаем коя е най-подходящата роля, място и дейност за нав в света. Да разберем как най-добре можем да служим на света. Чрез “Благополучие” изследвам:

 • 4-те сфери от хологенетичния профил (Призвание, Култура, Търговска марка и Перла)
 • 4-те пътеки (Инициативата, Разтеж, Служба, Квантов скок)
 • И 6-те линиите (числата след точката във всяка сфера), които ни показват как точно се проявява нашия ген ключ в света

Основната цел на тази книга е да ни помогне да намерим истинското благополучие в живота си. Това означава да имаме едновременно вътрешно удовлетворение от това, което правим и материално изобилие, служейки на света и другите хора.

В края на тази част от пътешествието ние ще бъдем много близко до нашата пълна реализация като завършени, автентични индивидуални хора.

Разкриването на нашия истински потенциал ще е много по-лесен ако се научим на една от най-древните техники за лично просветляване – Изкуството на съзерцанието:

Книга “Изкуството на съзерцанието”

null
Тази книга е една истинска перла, която ще ви покаже кой е най-подходящия и ефективен начин да работите с всеки ген ключ. Това е книгата, която ще ви научи на най-семплия и в същото време мощен начин на себеопознаване.

Чрез “Изкуството на съзерцанието” всеки ще усвои 3-те етапа на съзерцание – Ментално, Емоционално и Физическо. А когато направите това ще имате практическото умение да преобразувате негативните си модели/качества в позитивни, ще можете да трансформирате всяка Сянка в Дарба!

Ще ви изпратим въведението на книгата на посочения от вас email

Каним ви да се потопите в света на 64-те ПАЗИТЕЛИ НА МЪДРОСТТА

null
Пазителите на мъдростта са вдъхновени от мъдростта на ген ключовете и са създадени от невероятния творец Роузи Аронсон! Всеки Пазител репрезентира 1 ген ключ, като му вдъхва нов живот, давайки му определен човешки образ.

Пазителите на мъдростта са един креативен и игрив инструмент, който обогатява работата ни с ген ключовете и личния ни хологенетичен профил. Пазителите са наши верни спътници по пътя ни на себепознание и трансформация на Сенките ни в Дарби!

Книга с насоки за вътрешна работа „Пазители на мъдростта“

Това е книга, която дава един по различен и практичен поглед върху 64-те ген ключа. В тази книга освен, че всеки ген ключ е свързан с конкретно лице на един от 64-те пазители на мъдростта ще:

 • Прочетете една житейска история, чрез която се предава основното послание на дадения ген ключ
 • Намерите кой е основния ДАР, който ни носи дадения ген ключ
 • Откриете няколко въпроса, чрез които по лесно ще откриете как този ген ключ се проявява във вас

Тази книга помага на много хора да видят по практичната страна на мъдростта на ген ключовете, а чрез красивите лица на Пазителите ген ключовете оживяват в нашия свят.

Ако желаете да имате един по житейски и практичен прочит на ген ключовете – това е много подходяща книга за вас.

Книга за оцветяване “64-те лица на Пробуждането”

null
Книгата за оцветяване „64-те лица на пробуждането“ ви кани да се срещнете очи в очи с пазителите на мъдростта и да се потопите в един лековит и отпускащ процес. В този процес им вдъхвате живот със силата на цветовете и черпите не само от тяхната, но и от своята лична мъдрост, опознавайки себе си във все по-голяма дълбочина, докато го правите.

Това не е обикновена книга за оцветяване. Страница след страница, тя ви позволява да се доверите на своето въображение и интуиция, за да изградите една вдъхновяваща и трансформираща връзка с пазителите и историите, които те предават чрез лицата си.

А пазителите на мъдростта са тук, за да разпалят вашето въображение, да пробудят дарбите ви и да ви помогнат да се почувствате обичани, разпознати и подкрепени. Те са тук да вдъхват сила!

Меню