Gene Keys Bulgaria

Всеки човек си задава няколко въпроса поне веднъж в живота си:

  1. Какъв е смисълът на живота?
  2. Кой съм аз?
  3. За какво съм роден?

Ние (Gene Keys Bulgaria) сме търсещи хора. Хора, които вървят по пътища, които им дават чувство за полезност и смисъл. Срещнаха ни нашите ценности, нашите копнежи, нашето минало и това, че всеки един от нас си задаваше горните три въпроса… Пътищата ни се събраха в един. Отговорите открихме в едно знание, което със своята дълбочина и цялостност обогати нашите животи.
Пътят, по който вървим сега, е мъдростта на Ген ключовете. Път, който ни дава осъзнатост и сили да показваме най-доброто от себе си. Път, който ни дава инструментите да дарим своя гений в света. Ние вървим заедно и искаме да споделим това пътешествие с всеки, който усети, че то е за него. Всеки един от нас влага сърцето си в нашата обща мисия – да помогнем на всеки, който иска, да води по-осъзнат, ползотворен и щастлив живот.

И така …

Gene Keys Bulgaria е млад и отдаден екип, който се е посветил на каузата да разпространи една нова система от знания – Ген ключовете – която помага на хората да живеят  по-осъзнато и да разкриват дарбите си в ежедневието.

Каним те и ти да да се присъединиш към нашето пътешествие!

Каним те да се гмурнеш дълбоко в себе си, за да можеш да се опознаеш!

Каним те да заблестиш с дарбите си и заедно да осветим света, в който живеем!

Искаш ли да ни подкрепиш да направим достъпни всички материали за Ген ключовете на български език и да допринесеш за каузата “Подкрепи гений”? 

Можеш да изпратиш своя дар чрез бутона по-долу.

 

 Тази история вероятно е започнала много преди събитията, за които ще прочетеш тук. Убедена съм, че участниците в нея тепърва ще откриват стотици малки синхроничности, които са се случили преди физическата им среща. Но тъй като трябва да започнем от някъде, започваме с Ели. Знаеш ли какво е дарма?

Историята на Ген Ключовете продължава със земната Мария. Винаги, когато говоря с нея времето се движи по друг начин – по-бавно, спокойно, концентрирано. Имам чувството, че Мария може да внесе ред във всичко. Може би Ели е видяла същото в нея, когато й е предложила да стане част от екипа на това ново начинание. Но тъй като, наистина времето в света на Мария тече по различен начин, отговорът не дошъл веднага.

Всички сме чували този израз – най-хубавото за накрая. За мен срещата със Зори беше точно този сладък финал. Може би защото с нея си говорим като стари приятелки, въпреки че сме се виждали два пъти. Може би защото не общувам с нея всеки ден – казват, че е труден характер, че с нея не се работи лесно. Не знам какво е да си около Зори често, но времето, което аз прекарах с нея беше повече от приятно.

Меню