Какво са ген ключовете и от къде идват?

null

Ген ключовете са универсален език, който ни помага да опознаем и приемем себе си, да разберем в дълбочина човешката си природа и да позволим на божественото в нас да се разкрие. Ген ключовете могат да дадат много отговори за нашия живот, както и да променят гледната ни точка за собствените ни способности. Изследвайки своите лични ген ключове ние се научаваме по естествен начин да осмисляме неосъзнатите си модели на поведение и мислене. Повишаваме осезаемостта си за собствените си страхове и проглеждаме през склонността си да сме предубедени към другите.

С тяхна помощ ние осъзнаваме, че източникът на проблемите ни, както и техните решения, се намират вътре в нас. И самите ние сме инструмента за собственото си просветление. Често прекарваме време в изследване на живота си, но без усвояването на правилните уроци. Усилията ни обикновено водят до неразбиране или объркване, обвиняване на другите или себе си. Тук идва и целта на  Ген ключовете, да ни разкрие един нов поглед върху изпитанията, на които всеки от нас е подложен.

Информацията в Ген ключовете се разгръща в 64 архетипа на поведение, състоящи се от дълбоки прозрения за собствената ни природа. Тези архетипи носят корените си от китайския „И Дзин”. Посланията във всеки Ген ключ разказват историята на всеки един човек и разкриват истинските причини за нашите страдания.

Страхът или гневът, както ще разберем не са непотребни, саботиращи успехите ни емоции, а съвършено важни, подсилващи нашето израстване уроци, с които, ако успеем да открием искрицата светлина, както и собствената си лична истина, достигаме до най-дълбоко скритите послания в живота си. „Всеки страх е семето към величието” както казва Ричард Ръд (създателят на Ген ключовете). Най-големите ни заложби чакат дълбоко заспали в нас, превръщайки се в нашите най-големи изпитания. Преодолявайки ги, ние постигаме дълбока вътрешна стабилност и благополучие, както в емоционален, така и в материален план. Защото ако преминем доброволно през огъня, с пълна вяра в несигурността, вярвайки единствено в нас самите и в мечтите си, ние винаги побеждаваме, тъй като имаме неизмеримо доверие, както в себе си така и във всичко около нас.

Изисква се огромен кураж да посрещнем очи в очи предизвикателствата на собствената си същност и да не се предадем под неспирните напори на съдбата. Но наградата си струва и това е наградата на нашия вътрешен мир. Мир, както със себе си, така и с другите и с всичко, което правим в живота си. Всички наши страдания и болки имат една едничка цел – да ни насочат навътре в нас, към преоткриването на самите себе си.

Ричард Ръд

null

За да разберете повече за създателя на системата “Ген ключове” натиснете бутона отдолу

Как ще ви помогнат ген ключовете?

null
Ген ключовете са мъдрост, която има силата да пробуди нашата висша цел и да ни помогне първо ние да видим нашата вътрешна красота и дарби, а след това и целият свят. Благодарение на това знание всеки от нас ще може да си отговори на следните въпроси:

  • Какво съм тук, за да сбъдна в света?
  • Кое е най-голямото ми предизвикателство в живота, чиято единствена цел е да ме накара да еволюирам и да се развивам?
  • Какво нарушава и укрепва здравето ми?
  • Каква е целта ми в този живот?
  • Какви са защитните  механизми, които ми пречат да отворя сърцето си и да проявя огромната безусловна любов, която се крие в мен?
  • Кое спира моето благополучие?

Ген ключовете са тук, за да ни напомнят, че ние сме архитекти на собствения си живот и че чрез нашето отношение, ние имаме силата да отключим висшия потенциал на нашата ДНК.

Защо трябва да знаете повече за вашите ген ключове?

null
Краткият отговор на този въпрос е: да сте сигурни, че живеете своя живот по най-добрия начин за себе си!

Ние сме същества, които до голяма степен се влияем от средата, в която живеем. Под среда се има предвид – семейството (най-вече родителите), моралните норми, икономическата обстановка, социалните порядки, религиозните догми, образователната система и т.н. Често не осъзнаваме до каква голяма степен нашите цели, желания, начин на мислене и предпочитания са сформирани именно от средата. Даваме си сметка за това само в моментите, когато получим нещата, връзките и постиженията, към които сме се стремили толкова дълго и упорито и осъзнаем, че не чувстваме радост и удовлетворение от тях или тези чувства изчезват много бързо от нас. Това са моментите, в които разбираме, че нещо не е “както трябва”, но често вече сме платили много голяма цена за този урок! Някои хора плащат за него със 10, 20 или повече години от живота си.

Когато опознаем своите вътрешни механизми на действие, с нашите лични модели на поведение много по-лесно ще можем да разграничим коя наша цел произлиза от нашие истински стремежи, а не я “копираме” от някъде другаде. 

Разбирайки нашите дълбоки и автентични нужди, ще можем да влизаме във взаимоотношенията, които наистина ще ни носят радост и чувство, че сме обичани.

Познавайки своите естествени таланти и прилагайки ги в света ще можем да разберем какво е истинско Благополучие на всяко ниво в живота ни – материално и духовно.

Няма по-голяма награда от това да живеем един автентичен живот с дълбоко чувство за смисъл и усещане за нашата уникалност.

ЗЛАТНИЯ ПЪТ

null

В системата “Ген ключове” има един основен начин (инструмент), едно вълнуващо пътешествие, чрез което ние изучаваме нашия Хологенетичен профил. Ние наричаме това пътешествие “Златен път”! Това  пътуване ни води стъпка по стъпка в изучаването на нашите лични ген ключове в определени аспекти от живота ни.  

“Златният път” е едно уникално и трансформиращо преживяване, което със сигурност ще промени живота ви и ще ви помогне да видите и реализирате вашите естествени Дарби в живота си!

За да разберете повече за Хологенетичния си профил и начина, по който го изследваме чрез инструмента “Златен път”, натиснете бутона отдолу.

Като най-подходящ начин да започнете вашето пътешествие ние ви препоръчваме системата “Ген ключове” с пакета “Летящ старт”

Най-често срещани въпроси за ген ключовете.

null
Запознайте се с най-често задаваните въпроси по отношение на ген ключовете. Ако отговорите тук, не са достатъчни, не се колебайте да се свържете с нас.
Меню