Елена Анастасова

Казвам се Елена Анастасова. Любимите ми роли в този живот са на съпруга, майка, дъщеря, сестра и верен приятел. По-късно се появиха ролите на психолог и обучител на родители.

Благодарна съм за огромната любов и подкрепа, които получавам, защото те ми отварят пространство да се развивам в посоката, за която копнее душата ми.

Децата са най-големите ми учители. Помагат ми да видя и призная сенчестите си страни и ме стимулират да ги интегрирам и трансформирам в дарби. Помагат ми да се превръщам в моето по-цялостно и висше Аз, което не се страхува да греши, да се радва на живота, да се учи и развива.

А за какво копнее душата ми? Копнее за това, да подкрепям семействата, стремящи се да изградят любяща среда, в която всички се чувстват ценени, приети и подкрепени по личния си път на себереализация. Затова, от 12 години с огромна любов и нестихващ ентусиазъм водя обучения за родители по системата на клиничния психолог д-р Т. Гордън. Лектор съм в Академия за родители https://parentacademy.bg/elena-anastasova, а в периода 2017 – 2019 водех авторска рубрика “Осъзнатото родителство” в предаването “Пътеки” по БНТ 1. В мъдростта на ГК видях перфектния инструмент, който да ми помогне да реализирам своята мисия. Знанието за ГК ми помогна да донаредя “пъзела”, да синтезирам досегашния си опит и да придобия инструментите, нужни на всеки, по пътя на пълноценното родителство.

Обичам и ценя живота си! Ако сте любопитни, още за мен може да откриете тук: www.aztinie.com

Меню