Как да постигна вътрешна стабилност?

“Как да постигна вътрешна стабилност?”

Опознай първите 4 сфери от своя Хологенетичен профил

Какво е вътрешна стабилност?

Вътрешна стабилност. Ето това е нещо, което за повечето хора и в повечето случаи звучи като една далечна и недостижима мечта, особено когато става дума за стресирания и забързан свят, в който живеем. Така понякога се чудим дали тя въобще е възможна, но от време на време попадаме на някой вдъхновяващ жив пример, който се чувства центриран в себе си и здраво стъпил на мястото си, и си казваме: „Постижимо е! Дали пък не мога и аз?” и разбира се, можем!

Дори и да не ни се вярва на моменти, вътрешната стабилност е нещо съвсем естествено за всеки от нас. Тя ни е вродена – тя ни е дарена по рождение! Тя не подлежи на някакви променливи и несигурни външни обстоятелства, а на вътрешното ни отношение към всичко, което се случва и отвътре, и отвън!

През призмата на Ген ключовете, всеки от нас е роден с ДАРБИ, които ни подсилват и ни заземяват в това присъщо наше състояние.

 • Дарби, които ни тласкат да развиваме, откриваме и да правим онова, в което сме добри, което обичаме и ни се отдава с лекота.
 • Дарби, които ни хармонизират с нашата среда и подсилват телата и енергията ни.
 • Дарби, с които се вслушаме кое е добре за нас.
 • Дарби, които ни свързват с нашата вътрешна сила и увереност в нашите силни страни, таланти, способности и усещане, че вървим по своя собствен уникален път, който е най-добрият за нас!

Затова целта на този курс е да ни покани да изследваме и да ни припомни точно тези наши дарби, като използваме нашия личен хологенетичен профил, за компас, който ще ни насочи кои са те в първите 4 сфери от живота ни – дарбите, които подпомагат нашите действия, мотивация, източник на енергия и цел!

А ето и малко повече за тях и на какви въпроси можем да потърсим отговорите в собствения си живот, като ги изследваме с мъдростта на Ген ключовете:

 

 • Сферата на Житейската мисияМоята роля

Какво е качеството, което носят моите действия?

Каква е моята роля?

Какво съм устроен да правя в живота си и в какво съм най-добър?

 

 • Сферата на Еволюцията – Моето развитие

Какво стои в основата на моята мотивация и как тя рефлектира върху моите действия и отношение?

Кое е предизвикателството, което моите действия най-често срещат в света?

Какво ме тласка да се развивам и да ставам по-добър?

 

 • Сферата на Сиянието – Моят източник на енергия, моето вътрешно слънце

 Кой е моят вътрешен източник на енергия и как мога да го подхранвам?

Каква е най-подходящата среда за мен, за да се чувствам добре?

Какво е ключово за моето здраве и общо благосъстояние?

Коя е нуждата, която често пренебрегвам, но е от съществено значение за тялото ми?

 

 • Сферата на Целта – Моята вътрешна цел

 Към какво се стремя?

Какво ми носи удовлетворение и стабилност?

Какво ме заземява и изпълва живота ми със смисъл?

Вечният въпрос – Защо съм тук?

 

Така, изследвайки тези сфери от живота си се упражняваме и учим:

 

 • Как да опознаем и да се справяме със своите лични предизвикателства, за да стигнем до вътрешен и външен пробив, което непрекъснато ще подсилва нашата вътрешна стабилност.
 • Как да бъдем по-съзнателни за действията, решенията и изборите си, спрямо онова, което е добре за нас.
 • Как да отсяваме и разграничаваме кое си е “нашето нещо” – кой е нашият талант и да са заложим на силните си страни, вместо да залагаме на онези неща, които сме започнали да преследваме, защото работяг за друг или защото някой ни казва, че “така трябва”, макар и всяка клетка в тялото ни да крещи, че това не е нашият път.
 • И не на последно място – как да развиваме умението да слушаме повече тялото си, което с неговата мъдрост непрекъснато ще ни подсказва, дали правим правилното нещо за себе си и дали си даваме необходимото! Нужно е само да се вслушаме и да започнем да разбираме “езика” му.

И ако всичко това са теми, които ви вълнуват, ви приветстваме с добре дошли!

Цена за достъп до курса: 90 лв

Който можете да заявите като попълнете кратката регистрационна форма в края на тази страница.

Форма за регистрация

За да получите достъп до записа на този уебинар и курса за самостоятелна работа, молим да попълните тази кратка регистрационна форма.

Регистрацията ви се подава успешно, когато попълните нужните данни и отбележите квадратчетата, че това не е спам и сте съгласни с нашата политика за поверителност, след което натискате бутона „Изпращане“.

При успешно подадена заявка, ще се зареди нова страница в браузъра ви и ще получите автоматичен имейл от нас (потърсете го и в папка „Спам“) с потвърждение, че вашата регистрация е достигнала до нас. След него, представител на нашия екип ще се сдърже с вас в рамките на няколко дни, за да уточните начина на плащане и как ще бъдете въведени в своето лично виртуално пространство.

В случай, че не получите имейл от нас или срещате някакви затруднения, можете да позвъните на 0877 95 41 95 или да ни пишете на info@genekeys–bulgaria.com.

 

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон (задължително)

  Искам да поръчам също и:

  Книгата "Ген ключове" на цена 45 лвКнигата "Геният" на цена 25 лвне искам да поръчвам книги

   

  Съобщение

  [vc_text_separator title=”Благодарим ви, че избрахте да вървим по този път заедно!” color=”violet” style=”shadow”]
  Меню