Въведение в книгата “Ген ключове”

Дарбата и сидхито на свободата

“55-тият ген ключ съдържа вибрациите на нашето колективно бъдеще, а не конкретни подробности. От основно значение е самата вибрация, която е заложена в 64-те ген ключа. Има хора, които напълно ще резонират с тези вибрации и хора, които няма. Тази книга е написана за онези от вас, които резонират с такива високи вибрации. Всеки носи в себе си барометър за истината и това се проявява по различен начин в различните хора. Ако сте почувствали полъха на истината в тези думи, вие сте човек, който е готов да се гмурне дълбоко в собствените си сенки и да ги приеме изцяло. Свободата си има цена и тя е прозрачност. Вие трябва да приемете всяко едно негативно чувство и модел на поведение, които носите в себе си и да поемете пълна отговорност за тях. Трябва да върнете назад всички едва доловими стрели на вина, да намерите всяка скрита следа от страх в себе си и да я обгърнете без страх.

Щом станете прозрачни и искрени със себе си и другите, това семе на бъдещото осъзнаване ще може да пусне корени във вас. Въпреки че може и да не присъства в генетиката ви като физическа мутация, вие все пак, можете да резонирате силно с неговото енергийно поле. Нещо повече, ако сърцето ви е достатъчно отворено и скромно, това осъзнаване неизбежно ще се пробуди във вас и ще използва живота ви като трамплин, за да полети в небето на свободата и да подготви почвата за настъпването на истинския свят, който е изпълнен с възвишена романтика.”

Ричард Ръд

Книгата “Ген ключове” или както ние обичаме да я наричаме – КНИГАТА! Един стремеж, в който екипът ни вложи сърцето и душата си, за да могат тези думи да оживеят във всеки, който се усети привлечен към тях, на неговия собствен роден език!

Това не е една обикновена книга. Тя е жива, а понякога, дори и малко своенравна. 🙂

Всичко, свързано с нея, си има свой собствен процес и часовник. Тя ни показваше кога, какво и как иска да се случи, изпращаше ни послания, които бяха в пълна синхроничност с всичко останало, за да може не просто да работим с нея механично, а да преживяваме всеки миг, всяка дума и всяка картина, усещайки как всичко, което правим, се зарежда със стремеж, отдаденост, вдъхновение и най-вече любов. За нас, това не са просто думи, написани на хартия, а дълбоки преживявания.

Ако ѝ позволите, тя може да проговори на всеки от вас, на вашия собствен вътрешен уникален език, който има способността да ви отведе до неподозирани места и чудотворни съкровища, скрити дълбоко във вашата душа. Ако ѝ позволите, тя бавно и постепенно ще ви насочва и ще ви разкрива своите тайни. Тя е за всеки, който дълбоко в себе си не просто вярва, а знае, че ние сме архитектите на собствената си съдба и че няма сянка, която да не може да се превърне в дарба!

И тъй като първата среща, винаги е нещо много лично и много специално, няма да ви разказваме повече за Нея, а ще я оставим да ви се представи сама, канейки ви на едно уникално пътешествие навътре във вас самите, с помощтта на едно прекрасно бижу – 25-тия ген ключ и Пътят от страха към любовта!

 

Прочети въведението на книгата, като се регистрираш по-долу

Цена – 45 лв с ДДС

(*В цената не се включва доставка)

Доставката в рамките на цялата страна, се извършва посредством куриерска фирма Еконт

[vc_btn title=”Купи онлайн” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2Fprodukt%2Fkniga-gen-klyuchove-2%2F|||” button_block=”true”]
[vc_empty_space]
[dt_fancy_image image_id=”1538″ width=”” height=”150″ align=”center”]
[vc_empty_space]

Можете да закупите нашите книги на място и от:

 

СОФИЯ

Център Мандала

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

 

ПЛОВДИВ

Инди Арт Кафе

Пловдив, ул.Леонардо Да Винчи 21 Б

 

РУСЕ

Теодора Христова – 0887 686 463

Централен Общински пазар, Магазин 2-24

Русе, бул. Цар Освободител, 113А

 

ВАРНА

Библиотека “Виделина”

Варна, бул. „Мария Луиза“ 7, ет. 2

 

Иван Александров

Телефон за контакт и уговорка на място – 0887 331 980

 

БУРГАС

Книжарница “Книготерия 7”

Бургас, Улица ” Фердинандова” 2

Меню