Книгата “Ген ключове”

Книгата “Ген ключове” или както ние обичаме да я наричаме – КНИГАТА е един стремеж, в който екипът ни вложи сърцето и душата си, за да могат тези думи да оживеят във всеки, който се усети привлечен към тях, на неговия собствен роден език!

Това не е една обикновена книга. Тя е жива, а понякога, дори и малко своенравна. 🙂

Всичко, свързано с нея, си има свой собствен процес и часовник. Тя ни показваше кога, какво и как иска да се случи, изпращаше ни послания, които бяха в пълна синхроничност с всичко останало, за да може не просто да работим с нея механично, а да преживяваме всеки миг, всяка дума и всяка картина, усещайки как всичко, което правим, се зарежда със стремеж, отдаденост, вдъхновение и най-вече любов. За нас, това не са просто думи, написани на хартия, а дълбоки преживявания.

Ако ѝ позволите, тя може да проговори на всеки от вас, на вашия собствен вътрешен уникален език, който има способността да ви отведе до неподозирани места и чудотворни съкровища, скрити дълбоко във вашата душа. Ако ѝ позволите, тя бавно и постепенно ще ви насочва и ще ви разкрива своите тайни. Тя е за всеки, който дълбоко в себе си не просто вярва, а знае, че ние сме архитектите на собствената си съдба и че няма сянка, която да не може да се превърне в дарба!

И тъй като първата среща, винаги е нещо много лично и много специално, няма да ви разказваме повече за Нея, а ще я оставим да ви се представи сама, канейки ви на едно уникално пътешествие навътре във вас самите, с помощтта на едно прекрасно бижу – 25-тия ген ключ и Пътят от страха към любовта!

 

Прочети въведението на книгата, като се регистрираш по-долу

Цена – 45 лв с ДДС

(*В цената не се включва доставка)

Доставката в рамките на цялата страна, се извършва посредством куриерски фирми Еконт и Спиди

Меню