Завръщане към дарбите

Онлайн курс

Въведение

Здравей, скъпи приключенецо!

Поздравяваме те, че се осмели и направи първата крачка в пътешествието, което ще ти помогне да се завърнеш към дарбите, които са твое рождено право! Те са онова съкровище, което просто чака да завъртиш ключа в ключалката, за да ти разкрие целия си блясък. Щом четеш тези редове, ние знаем, че някъде дълбоко вътре в себе си усещаш колко си специален и знаеш, че си способен на много повече, отколкото може би си позволяваш да вярваш!

В следващите десет стъпки ще насочваме вниманието ти към теми, които са неразделна част от живота на всеки човек. Как да живеем в настоящето, за да поставяме нови начала в живота си с правилното намерение. Как да оставаме верни на решенията, които взимаме ежедневно и да се отдаваме на циклите, които произлизат от тях. Какво са предизвикателствата в живота ни и как да ги посрещаме и преодоляваме с отворено сърце. И не на последно място, как да оставаме стабилни във вечно променящия се пейзаж на нашия живот, без да се страхуваме и да ставаме жертва на промяната.

Но основната цел на този курс е да ти помогне да откриеш два много съществени отговора в себе си – „Какво съм роден да правя?” и „Какъв съм предопределен да бъда?” Затова се отпусни, поеми си една дълбока глътка въздух и се впусни в 1-вата стъпка от твоя личен и уникален път!

И не забравяй, в това пътешествие няма грешни стъпки! Каквото и да правиш, каквото и да усещаш, с каквото и темпо да вървиш, то е най-правилното за теб! Довери се на себе си и на сърцето си, и то неизбежно ще ти разкрие своите тайни!

С много любов,

Gene Keys Bulgaria

Ако искате да разберете повече за онлайн курса „Завръщане към дарбите“ или да заявите своето участие натиснете тук:

[vc_btn title=”Към курса” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2Fevents%2Fzavrushtane-darbite%2F||target:%20_blank|” button_block=”true”]
Меню