8-ми Ген ключ – Дилемата

От посредственост към блясък, по пътя на стила

 

Всеки ген ключ си има някаква дилема. Дилема, която ни поставя на кръстопът с 3 пътя напред, по които можем да продължим.

Дали да се гмурнем отново в сянката, защото тя има още толкова много да ни разкаже, научи и покаже? Или вече се чувстваме готови да направим освобождаващия скок в дарбата, където ни чакат необятните възможности на гения? А защо да не се впуснем директно в непознатото като тръгнем по най-неотъпкания път от всички – този на сидхи, където няма невъзможни неща и чудесата са реалност, а не измислица.

Истината е, че ние вървим и по трите пътя едновременно, защото пътят е един – напред и нагоре! Дори и да ни се струва, че правим крачка назад, тя не е нищо повече от засилване за следващия скок – за следващата стъпка в нашия живот. Ситуациите може и да се повтарят, но ние няма как да бъдем същите. Винаги ще има нещо различно, тъй като ние сме различни.

Както се казва в поговорката: “Не можеш да стъпиш в една и съща река два пъти” и това важи с абсолютна сила за всички нас, тъй като животът ни е като една постоянно течаща река, която подхранва земите, през които минава и се обогатява от тях. Като река, която създава нови брегове, водопади и бързеи. Като река, която някой ден ще се влее в необятния океан и ще започне да се носи по неговото течение.

8-мият ген ключ е точно този порив на водата вътре в нас. Той е бушуващият грохот от разбиващите и проправящи път вълни на бунта в нас за автентичност. Той е играта на слънчевите зайчета по бездънните езера в очите ни. Той е 3-тата стъпка от нашето пътешествие в “Завръщане към дарбите“, в която всеки търсач е призован да превърне вечния Шекспиров въпрос “Да бъдеш или да не бъдеш…” в своята най-лична дилема:

“Да съм или да не съм!”

Това е въпросът…

 

8-мият Ген ключ и Дилемата на имитацията.pdf

 

*Тази дилема е една от 8-те дилеми, които се съдържат в нашия онлайн курс “Завръщане към дарбите“, разглеждащ Активиращата поредица от хологенетичния профил.

Повече за него можете да разберете ТУК

Меню