Онлайн курс “Завръщане към Дарбите”

null
Едно пътешествие през нашата лична Активираща поредица. Самостоятелно и/или групово преминаване през първите 10 стъпки от Златния път.

Онлайн курсът – „Завръщане към дарбите“ е едно мистично пътешествие, което ни води навътре към нас самите, към собственото ни автентично Аз. А целта на това пътуване е да се приближим към нашия истински потенциал, който е закодиран в нашата ДНК и да заживеем един по-пълноценен, смислен и щастлив живот.

Този авторски курс е сътворен на основата на 1-вата част от оригиналната програма „Златния път“, създадена от автора на ген ключовете  Ричард Ръд, която е посветена на първата поредица от нашия профил – Активиращата поредица или казано по друг начин, нашият вроден ГЕНИЙ. Той е специално съобразен с различните нужди на участниците, за да може да бъде максимално ефективен и полезен за всеки, който реши да поеме на това трансформиращо пътешествие в първите 4 сфери от своя хологенетичен профил.

Как ще ви бъде полезен курсът „Завръщане към Дарбите“

null
  • Ще разберете как да забавяте темпото в ежедневието си и да бъдете по-присъстващи във всеки един момент.
  • Ще разберете как да следвате своята жизнена енергия и да започвате и приключвате циклите в живота си по най-правилния начин за вас.
  • Ще разберете как да избирате правилните битки за себе си.
  • Ще се научите да виждате своята уникалност и тази на хората около вас.
  • Ще си отговорите на въпросите:

Какво проявявам непрекъснато в живота си?

Какво е най-голямото ми предизвикателство, което най-често ме спира да се развивам?

Кое е нещото, което ми помага да се чувствам физически, емоционално и ментално добре?

Каква е целта зад моите действия и решения?

След края на това пътешествие вие ще сте станали по-осъзнати за своя вътрешен потенциал (дарбите) и за вашите модели на поведение. Ще сте се научили как да въплъщавате своите Дарби в ежедневието си. Ще сте се научили как да откривате нужните ви отговори – като се вглеждате сами в себе си.

10-те стъпки

null

В този онлайн курс, преминаваме поетапно през 10 съществени стъпки и теми, които имат за цел да ни преведат през първите 4 сфери от нашия живот (спрямо личния ни хологенетичен профил, за който можете да разберете повече ТУК), за да опознаем своите лични дарби в тях, да се научим как да ги прилагаме на практика и да разгърнем ултимативния им потенциал, като всяка стъпка ще съдържа:

  • Видео уебинар
  • Писмени материали свързани с темата
  • Практически задачки за изпълнение в нашето ежедневие

За кого е подходящ този курс

null
Всеки, който е тръгнал по пътя на себепознанието и осъзнаването ще успее  да навлезе по-дълбоко в себе си, виждайки ясно своите сенчести и светли местенца.  Курсът е изцяло практически насочен и затова той е изключително подходящ за всеки, който е избрал  да се учи чрез действия.

„Завръщане към дарбите“ е едно интересно съчетание между индивидуален и групов път. Това го прави идеален и за хора, които обичат да учат сами и за тези, които обичат да учат заедно с други хора.

Курсът е за онези отдадени търсачи на истината, които смело приемат предизвикателствата и се доверяват на личните си усещания.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ПРЕМИНАЛИ КУРСА

Безплатен уебинар (1-вата стъпка)

null
Здравей, скъпи приключенецо!

Поздравяваме те, че се осмели и направи първата крачка в пътешествието, което ще ти помогне да се завърнеш към дарбите, които са твое рождено право! Те са онова съкровище, което просто чака да завъртиш ключа в ключалката, за да ти разкрие целия си блясък. Щом четеш тези редове, ние знаем, че някъде дълбоко вътре в себе си усещаш колко си специален и знаеш, че си способен на много повече, отколкото може би си позволяваш да вярваш!

Но основната цел на този курс е да ти помогне да откриеш два много съществени отговора в себе си – „Какво съм роден да правя?” и „Какъв съм предопределен да бъда?” Затова се отпусни, поеми си една дълбока глътка въздух и се впусни в 1-вата стъпка от твоя личен и уникален път!

И не забравяй, в това пътешествие няма грешни стъпки! Каквото и да правиш, каквото и да усещаш, с каквото и темпо да вървиш, то е най-правилното за теб! Довери се на себе си и на сърцето си, и то неизбежно ще ти разкрие своите тайни!

С много любов,

Gene Keys Bulgaria

Безплатен ресурс (от 3-тата стъпка)

null

Тук може да видите един от писмените материали в курса, който ни помага да навлезем по-дълбоко в процесите на това пътешествие. Този материал е част от 3-тата стъпка от курса. А в Третата стъпка от курса ние изследваме нашата уникална природа и как я проявяваме в света. Каним ви сега да се потопите в мъдростта на 8-мия ген ключ и дилемата, която той разкрива пред нас – Дилемата на имитацията! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню