Златният път на Ген ключовете – ЧАСТ 1-ВА

ГЕНИЯТ

Пътеводител към вашата Активираща поредица

 

Добре дошли в първата част от пътешествието, наречено Златният път на Ген ключовете ГЕНИЯТ!

Скъпи приятели, дойде време за една дългоочаквана новина! Първата книга от поредицата „Златният път на Ген ключовете“, на автора Ричард Ръд, вече е факт и на български език! И подобно на книгата “Ген ключове”, 4-те книги от тази поредица също си имат специално име. Помежду си, ние ги наричаме „книгите за линиите“, но истината е, че те са много повече от това.

Златният път на Ген ключовете е покана да тръгнем на едно много вътрешно пътешествие. Покана да последваме вътрешния компас в гените си, който ни насочва да разберем какви са стъпките и след това ни тласка да започнем да ги предприемаме не само в мислите и мечтите си, а право в сърцето на живота си.

И така, ето го и него, първият пътеводител, който ще ни преведе през първите четири сфери от живота ни – стъпка по стъпка, сфера след сфера и пътека след пътека – ГЕНИЯТ – Пътеводител към вашата Активираща поредица! А целта му е да ни отведе до едни от най-ценните съкровища – непоклатимата ни вътрешна стабилност, сияйното и крепко здраве, най-силните ни вродени дарби и таланти и разбира се, най-важното от всичко – каква е целта в сърцето на живота ни? Какъв е смисълът на всичко, което преживяваме?

Но сега нека оставим самата книга да ни разкаже повече за себе си със следващия откъс и с нейното безплатно въведение, с което можете да започнете своето индивидуално пътешествие по вашия собствен и уникален Златен път. Ако някога сте се чудили „Откъде да започна?“, няма по-подходящо място да навлезете в своя личен хологенетичен профил от това.

Зачетете се, пуснете се по потока на Огненото и Водното око и ако все още не сте го направили, генерирайте своя безплатен хологенетичен профил. А след това, щом книгата ви отведе до първата сфера от живота ви и ви разкаже за нейния специфичен нюанс, позволете на това качество да се понесе като аромат около всичките ви действия – минали, бъдещи и настоящи.

 

 

Откъс от книгата “ГЕНИЯТ”

Пътеводител към вашата Активираща поредица

 

“Златният път е път към дълбоката мистерия. Това е път на душата, в който ежедневието се превръща в най-голямата ви муза. Това е път на обогатяване, по време на който упражнявате специален фокус върху начина, по който живеете. Той ви кани да съзерцавате някои дълбоки, а понякога и болезнени въпроси. Докато вървите по Златния път, ще се гмурнете дълбоко в три основни въпроса:

  1. Каква е целта на живота ви?
  2. Колко удовлетворяващи са вашите взаимоотношения?
  3. До каква степен сте интегрирани във вашата общност?

Златният път описва органичния поток на живота, когато той следва своя естествен ритъм, без съпротива. Може и да е имало моменти в човешката история, когато това се е случвало, но на всички ни е ясно, че в нашето съвремие нещата не стоят така. Това е целта на ген ключовете – да помогнат на хората, на взаимоотношенията и на общностите да върнат живота си отново в хармония със самото сътворение.

Докато разплитаме нишката на истинската си съдба, естественият ни път се появява и се разтваря пред нас. Той се озарява от нашето вътрешно осъзнаване и в този смисъл, животът ни става златен. Да вървим по Златния път е жест на дълбока вяра в нас самите. А това изисква кураж и голяма доза незнание.

Човешката съдба се разгръща със свой собствен ритъм и структура. Златният път ви дава структура, която ви позволява да съзерцавате ген ключовете по един индивидуален начин, с конкретни ген ключове, които са свързани с определени сфери от живота ви. Това е вътрешно пътешествие, което изисква време.

Златният път има три архетипни етапа:

Част 1-ва – Да открием своята цел – Активираща поредица

Част 2-ра – Да отворим сърцето си – Венерина поредица

Част 3-та – Да отключим своето благополучие – Перлена поредица

Всеки един от тези три етапа е свързан с трите теми за целта, връзките и общността, които споменах по-рано и въпреки че изглеждат различни, вероятно сами ще откриете колко дълбоко взаимносвързани са те.

Без значение през коя фаза от живота си преминавате в момента, вие ще видите, че всъщност целият ви живот е едно пътешествие към целта, любовта и благополучието. Сложният гоблен на вашата съдба зависи от изкуството, което влагате в процеса на своето ежедневие. Докато вървите през тези три етапа от Златния път, ще ви се предостави чудесната възможност да разберете част от структурата на собствената си съдба, която е вплетена в тъканта на живата ви ДНК.”

Ричард Ръд

 

Прочети въведението на книгата, като се регистрираш по-долу

 

Цена – 25 лв с ДДС

(*В цената не се включва доставка)

Доставката в рамките на цялата страна, се извършва посредством куриерска фирма Еконт

[vc_btn title=”Купи онлайн” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2Fprodukt%2Fkniga-geniyat%2F||target:%20_blank|” button_block=”true”]
[vc_single_image image=”2083″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Прочетете още” link=”https://genekeys-bulgaria.com/knigata-gen-klyuchove/”]
[vc_single_image image=”2101″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Да тръгнем по този път заедно” link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/zavrushtane-darbite/”]
[vc_empty_space]
[vc_text_separator title=”Можете да закупите нашите книги и от” color=”violet” style=”shadow”]
СОФИЯ

Център Мандала

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

 

ПЛОВДИВ

Инди Арт Кафе

Пловдив, ул.Леонардо Да Винчи 21 Б

 

РУСЕ

Теодора Христова – 0887 686 463

Централен Общински пазар, Магазин 2-24

Русе, бул. Цар Освободител, 113А

 

ВАРНА

Иван Александров

Телефон за контакт и уговорка на място – 0887 331 980

 

БУРГАС

Книжарница “Книготерия 7”

Бургас, Улица ” Фердинандова” 2

Меню