Лични консултации с Габриела Замфирова – Ла Габрие

Аз съм Габриела. Завършила съм психология. Макар да търсех логиката на живота външно, на по-вътрешен план винаги съм знаела, че това което остава като топлина в сърцето има неназовим източник. Днес мога да кажа, че ориентирането към резултати, носещи временна утеха, достигна точка на тотално объркване за мен. Подобни отчайващи моменти и разочарование от принципите на сляпо – които се опитвах да следвам, са важни. Само в пълното изгубване на посоката, интуитивно налучкваме пътя. За мен, този опит беше свързан с началото на занимания с енергийни практики, нумерология и Таро, Смелостта да тестваш твърдения и истината, през собствената си уникална сензорна система идва постепенно. Тези способностти са ни вдъхнати чрез Божията искра при нашето зачатие и са винаги там, очакващи да бъдат претворени. Срещата ми с Ген Ключовете и Пазители на Мъдростта, е отглас на куража да развивам тази линия, както и да помагам на други да разкриват даровете у себе си.

Много съм развълнувана от възможността с опита на Ген Ключове България, и Пазители на мъдростта, да допринеса за разбирането на посланията, идващи от неназовимия източник.

Лични консултации с Габриела Замфирова – Ла Габрие

null

1 коментар. Leave new

  • Наистина магично преживяване! Благодаря ти, Габриела! Толкова вълнуващо и докосващо. Всичко, което Габриела предаде като отговор от Пазителите ме докосна толкова дълбоко, толкова силно резонира с мен, беше като валидиране, утвърждаване на това, което се случва с мен и на мен самата. Изпълнена съм с огромна благодарност към Габриела и Пазителите. Безценно!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню