Златният път на Ген ключовете – ЧАСТ 2-РА

ЛЮБОВ

Пътеводител към вашата Венерина поредица

 

Да поканим малко повече “ЛЮБОВ” в живота си!

 

Ето я и нея! 2-рата част от Златния път на Ген ключовете “ЛЮБОВ – Пътеводител към вашата Венерина поредица”, вече се роди и на български език с една вълшебна покана – да поемем на едно от най-плодотворните и обогатяващи пътешествия в динамичния емоционален свят на нашите взаимоотношения.

Когато разглеждаме Златния път, често го сравняваме с шифър на сейф, където е нужно да въведем правилния код, за да отключим голямото съкровище. В 1-вата част от Златния път съкровището беше нашият ГЕНИЙ, който се отключва, щом преоткрием вродените си дарби и пълна автентичност. Тук, във 2-рата част от Златния път, голямата награда е отключването и освобождаването на безграничната ЛЮБОВ в нашите сърца, която лекува раните ни и не спира да ни показва пътя към сбъдването на най-съкровените ни мечти, както и живот, изпълнен с щастие, удовлетворение и пълноценни, процъфтяващи взаимоотношения.

Точно това представлява Венерината поредица в нашия хологенетичен профил, чиято история се разказва от книгата “ЛЮБОВ”. Тя ни показва какви са стъпките към нашето сърце и как можем да го следваме в една пленяваща последователност – Цел, Привличане, Ум, Емоции, Сърце, Ядро/Нараняване. Тези шест сфери от живота ни поставят моделите ни на поведение в тях в един архетипен и разбираем контекст, за да видим за какво са устроени, къде ги проявяваме и как те се разиграват в живота ни.

А сега, за да направим първата крачка, ви каним да генерирате своя хологенетичен профил и да разгледате личната си Венерина поредица. Вижте думичките за своите дарби във всяка една от тези шест сфери и си представете как би изглеждал животът ви и всяко едно ваше взаимоотношение, ако ги наситите с тях. Те не са ви нещо чуждо, вие вече ги носите в себе си и сте ги проявявали неведнъж. Ключът е просто да си ги припомним и да започнем да ги проявяваме все по-съзнателно и все по-често, използвайки всяко свое предизвикателство и взаимоотношение като трамплин да се научим да обичаме повече и себе си, и другите.

Но преди да ви оставим да се потопите в откъса, който сме ви подготвили от книгата “ЛЮБОВ” и нейното безплатно въведение с първата пътека, по която тръгваме на това пътешествие и първата сфера на Целта ни във взаимоотношенията, искаме да ви споделим едно много специално послание от автора на книгата Ричард Ръд, което той записа специално за всички нас, по повод издаването на “ЛЮБОВ” на български!

И без да отлагаме повече…

Добре дошли в Потока на Венера и първата сфера, която ни поставя пред въпроса: “С каква цел подхождам към всяко едно взаимоотношение, което създавам в живота си?”

 

Откъс от книгата “ЛЮБОВ”

Послание от автора на книгата и създателя на Ген ключовете – Ричард Ръд

 

 

“Често усещам една дълбока привилегия от това, че съм приемник на мъдрост като ген ключовете. Надявам се, че накрая на живота си ще погледна назад и ще усетя дълбоко удовлетворение от това, че съм могъл да оставя нещо ценно след себе си за бъдещите поколения. Но над всичко останало – кулминацията, поне за мен – е точно тази мъдрост, наречена Венерина поредица. Тя трансформира живота ми повече от всеки друг аспект в тези учения. Тя ме изправи лице в лице срещу най-дълбокия ми еволюционен предел. Освен това, подобно на стар приятел, тя ме насочваше през някои много бурни води.

Понякога поглеждам назад към човека, който бях, преди да разбирам своята собствена Венерина поредица. Бях като дете във връзките си. Имаше жизненоважни уроци, на които никой, никога не ме беше учил – като например, как да поемам пълна отговорност за своите чувства в настоящето или като стойността на отдадеността и търпението – двете големи крила, с които лети безусловната любов.

Сега съм нов човек. Не съм съвършен със сигурност, вероятно съм по-несъвършен от много от вас, но едно нещо се получи при мен – научих се как да обичам. Научих се на най-великото изкуство, което човек може да научи – как да отвръщам на липсата на любов, с любов. Това е същността на Венерината поредица.

Имам предчувствие за тази мъдрост. Мисля, че тя поставя началото на една тиха революция на нашата планета. Революция в нашите взаимоотношения. Мисля, че тя ще помогне на света да се преобрази и мога да твърдя едно такова скандално и дръзко нещо само защото тя напълно промени моя свят. Затова ви пожелавам всичко най-добро в началото на вашето пътешествие по Венерината поредица. Единственият ми съвет е да пристъпвате меко и ако е възможно, да пътешествате в компания. Венерината поредица процъфтява с подкрепа, приятелство и най-вече, с любов.

Ричард Ръд

 

Прочети въведението на книгата, като се регистрираш по-долу

 

Цена – 34 лв с ДДС

(*В цената не се включва доставка)

Доставката в рамките на цялата страна, се извършва посредством куриерска фирма Еконт

[vc_btn title=”Купи онлайн” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fgenekeys-bulgaria.com%2Fprodukt%2Fkniga-lyubov%2F||target:%20_blank|” button_block=”true”]
[vc_text_separator title=”Прочетете още” color=”violet” style=”shadow”]
[vc_single_image image=”1064″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Книгата “Ген ключове“” link=”https://genekeys-bulgaria.com/knigata-gen-klyuchove/”]
[vc_single_image image=”2122″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Книгата “ГЕНИЯТ“” link=”https://genekeys-bulgaria.com/geniyat/”]
[vc_single_image image=”3953″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Изкуството на съзерцанието” link=”https://genekeys-bulgaria.com/izkustvoto-na-sazertsanieto/”]
[vc_text_separator title=”Да тръгнем по този път заедно” color=”violet” style=”shadow”][vc_single_image image=”5255″ img_size=”494×276″ alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/zavrushtane-darbite/” title=”Онлайн курс”]
[vc_text_separator title=”Можете да закупите тази книга на място и от” color=”violet” style=”shadow”]
СОФИЯ

Център Мандала

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ВАРНА

Библиотека “Виделина”

Варна, бул. „Мария Луиза“ 7, ет. 2

Меню