Изкуството на съзерцанието

Един нежен път към цялостност и благополучие

 

Появи се още едно малко бижу в съзвездието от блестящи диаманти на ген ключовете. Изкуството на съзерцанието – основният метод, чрез който се задълбочаваме в себе си и изследваме ген ключоветее най-новата книга от създателя им Ричард Ръд, която с радост ви представяме на български език непосредствено след представянето й пред света в оригинал.

Тази книга е една покана да превърнем живота си в изкуство. Да се задълбочим в различните си процеси и да ги преживеем изцяло, за да открием неподозираните нюанси и палитри от цветове, които красят и сътворяват нашата същност.

В нея, освен трите нива на съзерцание и специфичните за тях процеси – ментално, емоционално и физическо – ще откриете и над 20 техники за ежедневна практика, с които авторът ни кани да си поиграем, да експериментираме, да съчетаваме, да наблюдаваме и да изследваме себе си, за да открием своя собствен уникален подход, който да извадим от страниците и да внесем на практика в живота си, тъй като там е мястото, където се случва магията и се създават шедьоврите.

Затова ви каним да се потопите и да тръгнете по…

Един нежен път

“От момента, в който се родим, животът ни започва да очертава една мистериозна дъга върху синьото небе на съществуването. Ето защо всеки от нас идва в света с едно дълбоко предчувствие, че сме тук да направим нещо специално в живота си.

Целта на тази книга е да ви помогне да откриете, да последвате и да сбъднете истинското предначертание на живота си и така да завършите кръга, който сте започнали да рисувате, когато сте били родени.

През какъвто и етап от живота си да преминавате в момента, без значение дали сте се отпуснали в спокойния водовъртеж на реката или се чувствате потопени и дори претоварени от препускащите житейски бързеи, тази малка книга ви дава едно спасително въже. Докато попивате простичкото, но вечно учение, което се крие в нея, животът ви постепенно ще започне да еволюира. В началото, може и да ви заболи малко, когато видите с кристална яснота, че вие сте тези, които са препречвали своя собствен път. Но щом последвате нишките на разбирането, които проблясват във вас и започнете да ги прилагате, много от трудностите ще отпаднат и ще заживеете по нов начин, обитавайки един нов свят.

Някои от нас прочитат много книги в живота си. Други прочитат само няколко. Би могло да се каже, че в света има само три типа книги. Има книги, които ни забавляват или вдъхновяват. Има такива, които ни информират и образоват. А има и книги, които докосват душите ни. Някои от тези докосващи книги могат да попаднат в една или две от другите категории. И все пак, подобни книги са рядкост и не се появяват често в живота ни.

Истинската сила на една книга е в нейната способност да достигне сърцата ни и да ни промени завинаги. Такова е и намерението, вложено в книгата „Изкуството на съзерцанието“. Това е началото на пътешествие, което може да продължи много години. Пътешествието води навътре, макар че то ще рефлектира и върху външния ви живот по най-различни мистериозни и плодотворни начини. Това се случва, защото материалният ни живот произлиза от корените на нашия вътрешен живот – от това как мислим, как се чувстваме и в какво вярваме.

Преди да започнете това безкрайно пътешествие във вътрешния пейзаж на живота си, ще ви е необходимо едно единствено качество. Това качество е нежността. Както ще откриете, изкуството на съзерцанието е един нежен път и когато посеете семената на тази нежност в различните кътчета на живота си, скоро, добрият късмет ще започне да разцъфва и да се проявява около вас.

Пожелавам ви всичко най-добро по време на вашето пътешествие.”

Ричард Ръд

 

Зачетете се в безплатното въведение на книгата като се регистрирате по-долу

Книга “Изкуството на съзерцанието”

19.00лв.

Книга „Изкуството на съзерцанието“

Автор: Ричард Ръд

Размер: 215х140х7 мм

Брой страници: 120 бр.

Тегло: 150 гр

Материал: Хартия

Доставчик/ Производител: АЯ 21 ООД

Налично

Добави в любими
Добави в любими
Код: kniga-3 Категория:

Описание

ТАЗИ КНИГА Е ПОКАНА  ДА ТРЪГНЕМ НА ПЪТЕШЕСТВИЕ КОЕТО ЩЕ НИ ОТВЕДЕ ОТВЪД НАШИЯ УМ.

“Изкуството на съзерцанието” е една изключителна книга, която ще ви помогне да повишите своето ниво на осъзнаване за всичко, което е важно за вас в живота ви. Ще ви научи как да “гледате” навътре в себе си – вашето поведение, вашите мисли, вашите емоции, вашите реакции и навън – събитията, които ви се случват, хората, които ви заобикалят, средата, в която живеете, за да “виждате” истината, която стои в сърцевината на всяко едно нещо. Така ще успеете да осъзнаете истината, която ще ви помогне да се чувствате свободни!

В нея, освен трите нива на съзерцание и специфичните за тях процеси – ментално, емоционално и физическо – ще откриете и над 20 техники за ежедневна практика, с които авторът ни кани да си поиграем, да експериментираме, да съчетаваме, да наблюдаваме и да изследваме себе си, и най-вече, да открием своя собствен уникален подход, чрез който да опознаваме себе си.

Изкуството на съзерцанието е основната техника, която се използва при работа с мъдростта на ген ключовете.

 

Може да прочетете част от въведението на книгата тук.

 

Начин на използване:

  • Като средство за себеопознаване!
  • Като инструмент за проучване на света около нас.
  • Като вдъхновение са създаване на лични практики за съзерцание.
  • Както намерите за добре и вашия личен гений реши!

 

Поздравления за смелостта да се потопите в мистерията на собствения си живот!

Допълнителна информация

Тегло 0.15 kg
Размери 215 × 140 × 7 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Книга “Изкуството на съзерцанието”“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Меню