Картографиране и обяснение на емоционалното тяло

Gene keys Bulgaria и Universal Healing Tao Bulgaria ви канят на:

 

Картографиране и обяснение на емоционалното тяло

Как душата комуникира с нас, посредством чувствата и усещанията

с Андрю Фретуел

 

15 февруари 2019, петък, от 18.30 до 21.30 часа

Център Мандала

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

 

За събитието е осигурен превод на български език.

За да заявите своето участие, молим да попълните регистрационната форма в края на тази страница.

На 15-ти февруари, Андрю Фретуел се завръща в България, за да разгледаме една изключително интересна тема – как душата комуникира с личността, посредством емоционалното тяло, позовавайки се на силата, разбирането и яснотата в „Петте фази на жизнената сила“ от даоистката практика.

Ключовото, според Андрю, е да се научим как да култивираме своето истинско или изначално усещане, вместо да следваме и да позволяваме на хроничните реактивни емоции да доминират в нашия живот.

Точно поради тази причина, той разработва програмата  OFT – Докосване до първичното усещане“ и се задълбочава в това как истинските усещания, идващи директно от душата, ни подмладяват и ни свързват отново с източника, а хроничните повтарящи се емоции ни изтощават и разпиляват нашата енергия (Чи).

Това, разбира се, може да остане само една абстрактна психологическа теория, освен ако нямаме някакъв практически метод, с който да докажем нейното действие.

Едно от най-важните неща е да забавим темпото на многобройните си чувства, докато не станем способни да разберем същността в основата им.

Заземяване, заземяване и пак заземяване, това е ключът. Както физически, посредством връзката ни със земята под нас, така и духовно. След като заземим своите хронични емоции, те стават по-податливи за направление, моделиране и разтваряне.

Тогава можем да ги наблюдаваме, да се сближим с тях, да си играем с тях. Можем да впрегнем тяхната сила в името на нещо полезно, за да ни помогнат да навлезем навътре, отвъд очевидните повърхностни послания и да достигнем до тъмните корени на несъзнателното, откъдето те произлизат.

Ето защо на този семинар ще разгледаме петте конкретни фази на жизнената сила, които щом веднъж бъдат разпознати, класифицирани и обяснени, могат да ни помогнат да разберем себе си и чувствата си в много по-голяма дълбочина, отколкото ако използваме само западната психология.

Тези пет фази са:

 • Фаза Дърво – Мислене и интелигентност
 • Фаза Огън – Дух, мъдрост и интуиция
 • Фаза Земя – Практичност, съобразителност и способност за постигане на хармония
 • Фаза Вода – Абстрактност и креативност
 • Фаза Метал – Чувствителност и честност

 

По-доброто разбиране на тези фази може да доведе до отлични резултати в излекуването на нашите емоционални рани и в това да усещаме повече радост от живота, тъй като те ни подпомагат да развиваме и използваме добродетелните качества на нашата душа, за да хармонизираме своята личност и повтарящите се емоции.

 

И така:

 • Ясното рационално мислене преодолява тревожността и притеснителността
 • Духовността, вярата и любовта стопяват депресията
 • Практичната съобразителност и стабилност на ума разтварят страха
 • Творческата нагласа премахва омразата и нетърпението
 • Осъзнаването на дишането и повишаването на чувствителността неутрализират гнева

 

На тази практическа лекция ще разгледаме всички тези теми и сме сигурни, че всеки от нас ще получи своите прозрения за емоционалното си тяло. А като допълнение, ще използваме и практиката за „Вътрешна усмивка“, която ще ни помогне да навлезем в още по-голяма дълбочина, в тази необятна емоционална сфера от живота ни.

 

Цена за един човек – 35 лв.

Цена за двама (общо) – 60 лв.

 

Важно: Поради ограниченото пространство в залата, местата ще се запазват първо по реда на плащане, след това по реда на направени предварителни регистрации и след това на всички останали.

Можете да заявите своето участие на:

Имейл: info@genekeys–bulgaria.com

Или като попълните регистрационната форма в края на тази страница

 

За контакт:

За въпроси свързани с мъдростта на Ген ключовете и темите на самите събития, можете да се свържете с: Елица Стоичкова на 0889 87 29 78

За въпроси свързани с регистрация за събития, съдействие и допълнителна информация за провеждането, можете да се свържете със: Зорница Коева на 0877 95 41 95

 

 

Тази лекция е отлично въведение в курса OFT ниво 3 – Алхимия на емоциите“, който ще се проведе този уикенд на 16-ти и 17-ти февруари 2019.

 

Други предстоящи събития с Андрю Фретуел

в периода 15-ти – 21-ви февруари 2019

ОФТ – Докосване до първичното усещане
Ниво 3 – Алхимия на емоциите

Профилът на Ген ключовете
Свещената цел на нашите сенки

[dt_fancy_image image_id=”3314″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/oft-3/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”3242″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/celta-na-senkite/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[vc_empty_space]
[dt_fancy_separator]

Форма за регистрация

 

Регистрацията ви се подава успешно като попълните нужните данни и отбележите квадратчетата, че това не е спам и сте съгласни с нашата политика за поверителност и натискане на бутона “Изпращане”.

При успешно подадена заявка, ще се зареди нова страница в браузъра ви и ще получите автоматичен имейл от нас, с текст “Благодарим ви, вашата заявка беше подадена успешно”.

След това, човек от нашия екип ще се свърже с вас по имейл в рамките на 2 работни дни, за да потвърди регистрацията ви и да уточни начина на плащане.

Ако срещате някакви затруднения, можете да позвъните на Зорница Коева – 0877 95 41 95.

 

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон (задължително)

   

  Съобщение

  Меню