Профилът на Ген ключовете

Профилът на Ген ключовете

Свещената цел на нашите сенки

с Андрю Фретуел

 

21 февруари 2019, четвъртък, от 18.30 до 21.30 часа

Хотел Сити Авеню

София, ул. Осогово 49

 

 

За събитието е осигурен превод на български език.

За да заявите своето участие, молим да попълните регистрационната форма в края на тази страница.


„Когато мислиш, че за всичко е виновен някой друг, ще страдаш много. Когато осъзнаеш, че всичко произлиза от теб самия, ще познаеш какво е мир и радост.“ – Далай Лама

 

Когато внесем светлина в сенките, придобиваме истинска лична сила. По време на тази лекция, Андрю Фретуел ще сподели своя практичен опит с трансформирането на сенките и как това е обогатило живота му.

Той ще ни разясни как посрещайки сенките със състрадание, всеки един от нас може да се свърже с мъдростта на душата си. Това е истинската цел на работата със сенките – да внесем повече от мъдростта и вибрациите на душата във физическото измерение.

А как можем да усетим вибрацията на душата на нивото на личността?

С абсолютно, непоколебимо, вътрешно самопознание, без срам и с абсолютно, непоколебимо, вътрешно приемане, без срам, които не се позовават на нищо външно.

Вашата безсмъртна душа се учи, когато наблюдава как личността ви се изправя срещу страха и с времето, се учи да се отпуска в любовта. Всяка душа разбира нуждата от любов и приемане на всички аспекти на Аз-а.

 

По време на тази лекция ще разберем:

 • Как трансформирайки сенките, можем да създадем постоянно усещане за благоденствие в живота си и дълбоко чувство за вътрешна цел.
 • Че сянката не е наш враг. Тя е скъп и доверен приятел, който ни насочва как да осъществяваме мисията на душата си в света. В началото, това е доста трудно за разбиране, затова Андрю ще ни обясни защо това е единственият начин да се чувстваме цялостни в живота си и как можем да преодолеем страха от промяната и смъртта.
 • Как болезнените състояния в сянка се създават от много силни фалшиви вярвания за това кои сме ние.
 • Как сенките ни често се крият в позитивната ни представа за нас самите. Като тук ще използваме своя хологенетичен профил с ген ключове, за да изследваме себе си в дълбочина и да видим как всяка линия има позитивна представа за себе си, в която всъщност, е замаскирана сянката.
 • Как сенките могат да бъдат много по-малко интензивни. Когато ги осъзнаваме и приемаме, ние призоваваме по-висшата си цел в живота.
 • Ще разберем как сидхи се преживяват във вечното настояще, а сенките – в линейно време.
 • Как да прилагаме Вътрешната усмивка от Дао, за да призоваваме нашите сидхи и да трансформираме сенките си.

 

Важно:

 • За да извлечете максимална полза от лекцията, ви препоръчваме да носите със себе си своя личен хологенетичен профил. Можете да разберете повече за него и да го генерирате напълно безплатно ето ТУК.
 • Ако за пръв път се срещате с мъдростта на Ген ключовете, можете да се запознаете с тях като прочетете безплатното въведение на книгата „Ген ключове или като разгледате секцията ни с „Безплатни ресурси“.
 • Поради ограниченото пространство в залата, местата ще се запазват първо по реда на плащане, след това по реда на направени предварителни регистрации и след това на всички останали.

 

Цена за един човек – 35 лв.

Цена за двама (общо) – 55 лв.

 

Можете да заявите своето участие на:

Имейл: info@genekeys–bulgaria.com

Или като попълните регистрационната форма в края на тази страница

 

За контакт:

За въпроси свързани с мъдростта на Ген ключовете и темите на самите събития, можете да се свържете с: Елица Стоичкова на 0889 87 29 78

За въпроси свързани с регистрация за събития, съдействие и допълнителна информация за провеждането, можете да се свържете със: Зорница Коева на 0877 95 41 95

 

Препоръка:

 

Преди да посетите лекцията ви каним да направите лека подготовка, като си повтаряте няколко простички твърдения.

Старайте се като ги казвате, да усещате как те идват от душата ви, от едно по-дълбоко измерение.

Прошката винаги се случва в настоящия момент.

Прощавам на себе си и на другите за всички зловредности, знайни и незнайни, в този или някой друг живот.  

Прощавам си за начините, по които съм отричал своята божествена светлина и съм отричал божествената светлина в другите. Амин.

 

Очакваме ви!

 

 

Други предстоящи събития с Андрю Фретуел

в периода 15-ти – 21-ви февруари 2019

Картографиране и обяснение
на емоционалното тяло

ОФТ – Докосване до първичното усещане
Ниво 3 – Алхимия на емоциите

[dt_fancy_image image_id=”3239″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/kartografirane-i-obyasnenie-na-emotsionalnoto-tyalo/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”3314″ onclick=”custom_link” image_link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/oft-3/” custom_link_target=”_blank” width=”450″ align=”center”]
[vc_empty_space]
[dt_fancy_separator]

Форма за регистрация

 

Регистрацията ви се подава успешно като попълните нужните данни и отбележите квадратчетата, че това не е спам и сте съгласни с нашата политика за поверителност и натискане на бутона “Изпращане”.

При успешно подадена заявка, ще се зареди нова страница в браузъра ви и ще получите автоматичен имейл от нас, с текст “Благодарим ви, вашата заявка беше подадена успешно”.

След това, човек от нашия екип ще се свърже с вас по имейл в рамките на 2 работни дни, за да потвърди регистрацията ви и да уточни начина на плащане.

Ако срещате някакви затруднения, можете да позвъните на Зорница Коева – 0877 95 41 95.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон (задължително)

   

  Съобщение

  Меню