Скъпи приятели,

С радост искаме да споделим с вас вдъхновението на една изключителна дама – Деви.
Щастливи сме, че мъдростта на ген ключове вдъхнвяват все повече хора да бъдат себе си и да имат смелостта да разкриват своите истински дарби. Благодарим на Деви, че е вдъхновител на много хора именно за това! Каним ви да се насладите на думите й:

 

Може би вече си на място, в което осъзнаваш че ти си твоя най-голям враг и най-добър приятел. Тази кървава луна ще извади наяве отново старите рани, за да те подтикне към избор. Всеки избор ни води в две направления – към разкриване на истината или към потъване в заблудата. Какво избираш – да продължаваш да страдаш, да се самосаботираш, да отлагаш, да се криеш и да играеш на дребно или най-накрая да погледнеш с любящи очи към пътя, който те доведе до тук, да погалиш раните си и да продължиш напред с подкрепата на всичките ти падения и болка? 

Това пълнолуние те кани да станеш най-добрия си приятел. В първия градус на Лъва то те кани да седнеш на трона на собственото си кралство. 

Първата част от живота си прекарваме в оформяне на личността, чрез емоционални преживявания, които изграждат ментални конструкции, модели на поведение и реакции. Това са най-уязвимите ни години, в които това, което по-късно наричаме себе си се оформя чрез взаимодействието първо с най-близките, а после и с по-широк кръг хора. Това е етапът, в което изграждаме броните си, за да се предпазим от наранявания. 

 Втората част от живота ни е период на разркитие. Животът ни предизвиква да излезем от бронята си, да останем голи в пламъка на истината, за да живеем пълнокръвно. Този процес може да бъде болезнен, защото ни връща обратно там, от където бягаме с всички сили. Небесните и земни цикли направляват този процес на разкритие, и днес е един точно такъв ден. 

Как да излезеш от омагьосания кръг на нараняването? 

Важно е да познаваш същностната си рана. Да знаеш кой тип нараняване си получил/а като част от дизайна на душата ти. Тази рана е твой приятел, тя е печата, която те води в правилната посока, за да преодолееш заблудата и да осъзнаеш собствното си величие като душа, която е част от космическия пъзел на вечността. 

Ген ключовете са невероятна трансмисия на универсална мъдрост и чудесен инструмент, който ти дава възможност да видиш нюанса на онзи печат на сърцето ти, който си получил/а при зачатието си. Отиди на genekeys-bulgaria.com и генерирай безплатно хологенетичния си профил. Погледни в центъра в сферата на SQ има две цифри – първата е ген ключа, а втората е число от 1 до 6. Точно това число ще ти даде отговора каква е рана на сърцето ти. 

За всяка рана има лек. По-долу изброявам 6-те основни рани, ген ключа, който ги лекува и качеството на изцеленото ти сърце, което ще започне да се проявява, когато се погрижиш сам/а за раната си чрез повече осъзнатост. Описанието на ген ключовете ги има в книгата Ген ключове на сайта. 

Същностни рани Ген ключове, които лекуват съответната рана Качество на изцеленото сърце
1. Подтискане 40 ген ключ –  Божествена воля Цялостност
2. Отричане   17 ген ключ – Всевиждане Свобода
3. Срам 25 ген ключ – Универсална любов      Радост
4. Отхвърляне 43 ген ключ – Богоявление Сладост
5. Вина  4 ген ключ – Прошка Изобилие
6. Отделяне 63 ген ключ – Истина  Мир

 

Съзерцавай раната си и виж как се разиграва като повтарящ се сценарий в живота ти. След това дръж в съзнанието си качеството на изцеленото ти сърце и нека то да е помада за раната ти, да е дестинацията, на която сърцето ти ще си отдъхне облекчено. 

Няма как, всеки трябва да извърши индивидуална работа, за да излезе от омагьосания кръг на миналото. Време е и целият Космос те подкрепя, за да направиш стъпки към изгрева на най-големия потенциал, заложен в душата ти. 

Ако искаш да направиш истински еволюционен скок, можеш да призовеш Кали Ма – тъмната богиня, онзи аспект на Божествената Майка, който ни позволява да опознаем сенките си и да ги интегрираме. 

Ето една мантра за инвокация, която можеш да слушаш и да помолиш за сила, за да се изправиш пред собствения си вътрешен враг. 

Лично споделяне 

Моята същностна рана според Ген ключовете е 4 – раната на отхвърлянето. Този сценарий съм проигравала цял живот до момента, в който не го осъзнах. Моят земен път започва с отхвърляне – майка ми ме ражда и ме оставя за осиновяване. 4 години по-късно осиновителката ми почива и на тази крехка възраст аз вече усещам двойната рана на отхвърлянето и изоставянето. Когато сме толкова малки нашият ум не е развит, за да може да разбере житейските обстоятелства и ние вътрешно си правим изводи, на база на тези преживявания. Моят вътрешен извод (и на много други хора) е – Аз не струвам достатъчно. От това произлиза едно поведение, в което човек се опитва да задоволи нуждите и желанията на всички останали, за да си осигури приемане. Всъщност този тип поведение само увеличава страданието. Друг защитен механизъм, който хора с тази рана проиграват във взаимоотношенията си  е – ще те отхвърля аз, само и само да не ме отхвърлиш ти. Това дълги години ме е карало да се чувствам горда, че никога не съм била отхрърлена във връзка, просто защото винаги аз инициирах стратегията за излизане от връзката. 

След много вътрешна работа, осъзнавания, пробиви, мини мутации и трансформации вече ясно виждам модела и имам избор. На прага на 39-тия ми рожден ден преди няколко дни живота ме тества. Озовах се в ситуация, която провокира раната ми на отхвърляне и за малко да се поддам и да се скрия, да избягам и да страдам тихо. Но с цялата си осъзнатост, малко молитви и призоваване на Висшето ми Аз успях да остана в дискомфорта на ситуацията и да се включа, вместо да се изключа по познатия стар начин. 

Даровете, които получих от този избор са по-големи и от най-смелите ми мечти. Видях, че малко временен дискомфорт е нищожна цена за безкрайното изобилие от радост и щастие, които произтичат след това. 

Пожелавам това и на теб. Защото душата ти те чака да направиш избор, който ще разкрие пълното и сияние. 

Автор: Деви
https://deviflow.com/

Може би ще харесате също
Меню