Фотография: Маргарита Цветкова

Горещи летни дни, прохладни вечери, полъх на морски бриз и свежест на гора… Ех, лято, лято… как да не се размечтае човек за почивка?

Но вече е септември и ние от Gene Keys Bulgaria не се поддадохме на летните си отпускарски пориви! 🙂 През последните месеци в нашата кухня цареше усилена креативна подготовка за момента, в който ще можем да ви споделим някои нови, но в същото време и дългоочаквани събития.

Първото, за което се вълнуваме изключително много, е че ще имаме възможност да представим Венерината поредица за пръв път в България! За тези от вас, които не са запознати с Венера, това е вторият етап от Златния път, който ни потапя дълбоко в емоционалната сфера и бурните води на нашите взаимоотношения. Има ли човек, който да няма поне една предизвикателна връзка в живота си, дали с партньор, роднина, родител, дете, приятел или колега? Точно тези връзки са нешлифованите диаманти, на които Венера ни кани да обърнем внимание, за да видим моделите си на поведение и страховете си от нараняване, които непрекъснато ни карат да реагираме и се превръщат в пречка за нашите любящи и хармонични взаимоотношения.

  • Каква е нашата цел, когато подхождаме към всяко едно взаимоотношения в живота си?
  • Какво привличаме, за да сбъднем тази цел?
  • Как функционират умът и емоциите ни и какви са техните защитни реакции, които ни карат да вярваме, че пазят сърцето ни?
  • За какво копнее сърцето ни и кое е това, от което то има най-голяма нужда, за да остане отворено?
  • Какъв е най-големият ни страх от нараняване и от какво най-много ни боли?

Това са само част от въпросите, на които Венерината поредица ни кани да потърсим отговор, като ни напомня да бъдем великодушни към себе си и другите и да не се съдим прекалено строго, защото всички тези неща са просто суровият материал за невероятния потенциал, който се крие в основата им – възможността да излекуваме сърцето и взаимоотношенията си.

Венерината поредица е голямо приключение и ако се чувствате призовани към нейната магия, ние сме ви подготвили няколко събития, с които можете да започнете своето пътешествие с нея.

“Ябълката на раздора” – Въведение във Венерината поредица

Вечерна лекция със Зорница Симиджийска

На 19-ти септември (вторник) ще се запознаем по-отблизо с Венерината поредица и с нейните основни аспекти, за да добием представа как работи този процес, което на свой ред, ще ни даде възможност да започнем да го наблюдаваме и разпознаваме в своето ежедневие.

И нещо повече, ние няма просто да я опознаем, а ще направим първата крачка, като разгледаме една от най-съществените теми за всяко едно взаимоотношение – слушането. Слушаме ли другия? Слушаме ли себе си? Защо слушаме? За да разберем, за да отговорим или за да кажем? Какво ни пречи да се изслушваме истински и да се разбираме? Точно тук се крие разковничето и разликата между раздор и съпричастност – теми, за които проницателният 13-ти ген ключ може много да ни разкаже.

Пътят на сърцето

Тридневен семинар с Андрю Фретуел

На 13-ти, 14-ти и 15-ти октомври, нашият любим Андрю Фретуел отново ни гостува в България и в рамките на тези три дни, той ще ни даде възможност да преминем през цялата Венерина поредица и ще ни помогне да заземим своите осъзнавания, посредством Ци Гун упражнения, които практикува и преподава от години.

На този семинар ще можем да изследваме в дълбочина всеки един от своите модели на поведение, като поемем едно своеобразно пътешествие назад във времето, за да открием причините за тяхното зараждане, а именно как сме се научили да се справяме с болката на различните етапи от живота си. В основата на всичко това обикновено стои един от способите за избягване на страданието – да го потискаме, да го отричаме, да бягаме от него, да го отхвърляме, да се заблуждаваме или да се дистанцираме, когато всъщност, точно това ни пречи да го отработим и да се поучим от него.

Това е процес, който изисква много нежна насока и със задълбоченото си познание за шестте основни вътрешни рани и линии във всяка сфера, Андрю е един прекрасен ментор, чиято цел е не само да научим нещо полезно за себе си, а и да го преживеем на всички нива, за да можем да го практикуваме и занапред.

Важно: До 23-ти септември (включително) тече ранно записване за “Пътя на сърцето”, с което можете да получите отстъпка от редовната цена при заплащане на семинара или внасяне на капаро до тази дата.

Да се завърнеш към себе си – 30-ти септември и 1-ви октомври

Двудневен семинар с Елица Стоичкова, Мария Цветкова и Зорница Симиджийска

Както вече споменахме, Венерината поредица е вторият етап от пътешествието с ген ключовете и нейните води могат да бъдат доста необуздани на моменти. Ние често се чувстваме претоварени от своите взаимоотношения, защото те имат уникалната способност както да ни понесат на крилете на радостта, така и да ни разклатят из основи. Поради тази причина сме ви подготвили също и двудневен семинар за Активиращата поредица, който се провежда две седмици преди “Пътят на сърцето”, за да може всеки, който пожелае, да постави или да подсили своите основи и да има време да ги затвърди.

Целта на Активиращата поредица, първият етап от Златния път, е да ни подготви. Тя ни центрира, заземява и ни помага да открием своите силни страни, да осъзнаем и да спрем да пренебрегваме личните си нужди и да посрещаме предизвикателствата си смело, гледайки на тях като на възможности за развитие, а не като провали и спънки. Когато полагаме тази грижа за себе си и започнем да виждаме своите дарби и умения да се справяме с трудностите, ние ставаме по-силни, по-уверени, по-спокойни и по-стабилни, което разбира се, повлиява позитивно на общуването ни с другите и начина ни на живот като цяло.

Семинарът “Да се завърнеш към себе си” е подходящ за всеки, който иска да се свърже с тези качества в себе си. Ако вече сте преминали през Активиращата поредица, това е един чудесен начин да си направите един обогатяващ бърз преговор и да задълбочите своите прозрения като видите цялостната картина на куп. Ако пък сте нови в Ген ключовете, този семинар ви дава възможност да започнете своето пътешествие от самото начало на един много достъпен и практичен език и да ги опознаете по начин, който ще ви позволи да започнете да прилагате своите осъзнавания на практика непосредствено след семинара. Ген ключовете не ни учат на нищо, което вече не ни е присъщо, те просто ни помагат да си спомним кое е важното и ни канят да започнем да го прилагаме в живота си.

Важно: Ако сте решили да посетите “Пътят на сърцето”, получавате 50% отстъпка от цената на семинара “Да се завърнеш към себе си”.

Официално представяне на книгата “Ген ключове” – време за празнуване!

Ето я и черешката на тортата! Събитие, което целият ни екип очаква със затаен дъх! На 26-ти септември искаме да ви поканим да отпразнуваме заедно публикуването на книгата “Ген ключове” и факта, че всеки, който поиска, вече ще може да я държи в ръцете си и да я чете на родния си език.

Но това не е само повод за празнуване, това е и възможност за нас да изкажем цялата си благодарност на всички, които ни подкрепиха в този процес, а вие го направихте по безброй начини! За нас ще бъде огромно щастие да ви връчим лично книгите, които си закупихте предварително, за да подпомогнете набирането на средства за тяхното отпечатване. Ние много ще се радваме да се запознаем с тези, които не познаваме, да прегърнем онези, които познаваме и да ви благодарим очи в очи.

Къде и кога точно ще се проведе събитието, ще ви разкажем много скоро, а до тогава можем да ви кажем само, че сме ви приготвили много изненади! 🙂

[vc_empty_space height=”15px”][vc_single_image image=”901″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/yabalkata-na-razdora-vavedenie-vav-venerinata-poreditsa/”][vc_empty_space height=”15px”][vc_single_image image=”844″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://https://genekeys-bulgaria.com/events/da-se-zavarnesh-kam-sebe-si/”][vc_empty_space height=”15px”][vc_single_image image=”845″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://genekeys-bulgaria.com/events/venerinata-poreditsa-patyat-na-sartseto/”][vc_empty_space height=”15px”][vc_single_image image=”858″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://genekeys-bulgaria.com/kniga-gen-glyuchove/”]
Може би ще харесате също
Меню