Лични консултации с Елица Стоичкова

Знаеш ли какво е дхарма?

Това не е просто житейска мисия, а усещането, с което всички ние се раждаме – че сме тук, за да направим определени неща. Да оставим отпечатък, да променим по своя начин познатата ни действителност.

Като деца, ние сме силно свързани с това усещане за смисъл и Ели винаги е знаела, че нейната дхарма е да служи на хората в тяхната реализация – да ги свързва с техните дарби и таланти.

Лични консултации с Елица Стоичкова

null

43 коментара. Leave new

 • Разтърсващо дълбоко проникновение за самия теб. Имаш ли куража да влезнеш тоооолкова дълбоко? Най-хубавото е, че в лицето на Елица имаш изключително удивителен водач. Меко, с любов, с нежност разкрива твоята истинска същност и ти дава усещането за едно безвремие….лекота, свежест.
  Искрено благодаря! Такава сесия не съм имала досега!

  Отговор
 • Силвия Будинова
  март 27, 2020 5:13 pm

  Какво са за мен Ген Ключовете? Макар и в началото на пътя, мога да кажа уверено: усещане за вътрешна свобода и мир; разбиране и приемане на собствената ти същност – такава каквато е; разширен полет на мисълта; осъзнаване на неосъзнатото; необятност в съзнателното ………. Тук е момента да прегърна и благодаря на Елица – невероятен човек и професионалист, артист с душата на дете. Разказа й за Силвия Будинова в приказния свят на приказките беше истинско удоволствие, приключение и вдъхновение за мен! Да те водят прекрасни хора в дълбините на собствената ти душа е едно невероятно пътешествие. Пътешествието на тук и сега, на вчера и утре, на собствените ти страхове, на чувствата и емоциите… А както пише Пеньо Пенев: „Човекът е човек тогава, когато е на път!“ БлагоДаря!

  Отговор
 • На днешния ден (29.09.20) се роди моята първа внучка. Емоциите и чувствата са неописуеми. И сега, когато оставам отново сама със себе си и емоционалната вълна леко се стабилизира, нахлуват други мои живото-преломни моменти: нещо като “баба си прави равносметка”. На Здраве 🙂
  Та, 2015 година “открих” Хюман дизайн. Година по-късно осъзнато реших да започна експеримента, живеейки своите си тип, стратегия и авторитет. Не беше лесно, но с желание продължавах да задълбавам в необятността на Хюман Дизайн до момента, в който на четвъратата година зациклих и тръгнах на задна, ама надолу, в меланхолията, объркаността и депресията. Явно моят ум и емоции реагираха неконтролируемо. И тогава, в тази тъмна дупка, “открих” Ген Ключовете. Записах си ден и час за анализ и вселенските фрактали ми определиха да срещна Елица.
  Една среща, втора среща, трета среща, душата и сетивата ми нямаха насита. Исках си моята Елица!
  Елица, с нейния открояващ се и докосващ, широк и професионален подход и с изказа си, ме понесе из нежния и приказен свят на Ген ключовете. Недостатъчно ще е, ако кажа, че срещите ми с нея бяха точно тази нишка, за която имах нужда да се хвана и благодарение на която отново се понесох по моя преход към себе си и новото си истинно Аз. Разбира се, всичко това нямаше да се случи, ако нямах желание и не изпитвах осъзната нужда от помощ. Елица ми даде ново разбиране и хъс да продължа пътя си и с мъдростта на Ген Ключовете. На свой ред аз вложих (и продължавам да отдавам) моите си усилия, време, съзерцание и осъзнатост, за да опозная, разбера, приема и заобичам себе си. Следващата стъпка е обърната и към другите. Благодаря ти, Елица! Скоро пак ще се видим 🙂

  Отговор
 • Изключително радостен съм, че имах възможността Елица да ме въведе във вселената на Ген ключовете. Тя беше изключително всеотдайна както в обясненията на материята, така и в разясняването на постоянно изникващите ми въпроси. С перфектен баланс между професионално и приятелско отношение тя обърна внимание на всеки един детайл. Сподели ми много полезни линкове. Въодушеви ме да продължа с изследването на Ген ключовете. Ще ми трябва известно време да осъзная огромния обем информация, който получих. Препоръчвам на всеки, който иска да разбере повече за себе си, консултация с Елица.

  Отговор
 • Десислава Цветанова
  декември 5, 2020 1:57 pm

  Благодаря на Елица, която с разбиране, търпение, професионализъм и доста знания ме поведе по един нов за мен път – ген ключове. Мога да и се доверя, защото ми дава достатъчно свобода за личните си избори, но и напътствия за да следвам по лесно пътят.
  Благодаря Ели

  Отговор
 • На тази дата преди една година се свързах с Елица и започнах нещо, което доби неочакван мащаб за мен: пътуване в мистичния свят на Ген ключовете. Свят на красота и синхроничност, в който моят копнеж за връзка с Духа намери отклик. Свят, който превръща ежедневието ми в поезия, а сковаващия страх от живота – в усещане за вълнуващо приключение. Ели, благодаря ти за тази първа сесия и изобщо за целия труд, който полагаш, за да донесеш живото злато на Ген ключовете в България! При мен то намери място. Препоръчвам те от все сърце! Всички мои приятели знаят за теб <3

  Отговор
 • Елица, успя веднага още от първат сесия да види в дълбочина какво се случва вътре в мен и да ми даде ценни осъзнавания. С нетърпение очаквам следващите сесии да навлеза още по дълбоко. Всъщост тя ми каза че трябва да се науча да работя с търпението, тъй че променям горното изречение – с търпение очаквам следващите сесии. Чувствам че тя е направена да подкрепя лидери които правят велики неща в света ! Благодаря ти Елица

  Отговор
 • Сабина Георгиева
  март 11, 2021 3:36 pm

  Невероятна Елица… като с вълшебни пръсти намери в душата, скритите (дори и от мен), истини. Основните светнаха, след като тя ги погледна и ми ги показа и…разбрах, че те са точно там, където са, за да ми отбележат пътя, по който да вървя уверено и смело. Добра енерегия, задълбочени познания за човека, внимание и загриженост, професионализъм, отдаденост…. Благодаря ти, Елица!

  Отговор
 • За мен Ген ключовете са едно от новите ми вдъхновения по Пътя на себепознание и себеразгръщане. Благодаря на Елица Стоичкова за полезната консултативна сесия “Разкрий своя потенциал’, която случихме. За мен беше вдъхновяващо преживяване. Освен, че беше полезна като съдържание, това, което лично за мен беше много подхранващо е усещането за уютно пространството (среда), което тя създаде, както и лекия и практичен начин на поднасяне на информацията, без обаче да се губи нейната дълбочина… Много ми допада мекотата в подхода й, съчетана с лекота, дълбочина, практичност, интелигентност… Препоръчвам я на всеки, който иска да се докосне до тайнството – ген ключове и да направи стъпки към своето себепреоткриване. Благодаря ти, Елица. очаквам с вълнение и следващите ни срещи 🙂
  Динка Колева

  Отговор
 • Лора Тодорова
  април 9, 2021 12:19 am

  Консултацията “Разкрий своя потенциал” с Елица, сякаш ме преведе през портала на собствената ми същност, до която аз самата не се бях докосвала. Наистина след този разговор се убедих, че Ген ключовете са уникална система за самопознание. Напътствията на Елица, задълбочените обяснения и индивидуалният подход ми помагат да вървя по пътя на разкодирането на изначално заложеното в мен и да го проявя в най-висшата му форма. Препоръчвам и пожелавам на всеки да се докосне до тази мъдрост и да започне своето пътешествие с помощта на Елица <3 .

  Отговор
  • Мирела Стоичкова
   ноември 30, 2021 2:53 pm

   От днес нататък вижданията ми , усещанията и подхода ми към живота спрямо моята карта и ген ключовете , които са ми заложени , ще е много различен.
   Благодарение на пътя, душевността на Елица , знанията ,които има и опитностността , която носи .

   Препоръчвам на всеки , които усеща порив, да се докосне до това познание , да опознае в дълбочина себе си .
   Изключително ценно знание.
   .
   Вие ще бъдете различни след това .
   Послушайте гласа си , както аз послушах своя и се свържете с Елица .
   Невероятна е по своя си начин . Искреност , професионализъм , преживелищност , дълбочина и любов струят от нея.

   Благодаря ти дълбоко за целият процес .

   Отговор
 • Мариана Кирезиева
  ноември 30, 2021 2:53 pm

  Трудно ми е да опиша с думи цялото преживяване от срещата си с Елица. Трансформиращо, осветляващо, разширяващо. Дълбочина и нови перспективи. Всяка дума си е на мястото, много мъдри и същевременно простички и прагматични напътствия. Усещане за нещо много значимо и необятно, което се разкрива пред теб. Благодаря от сърце, Елица и продължаваме нататък.

  Отговор
 • Ели е прекрасен професионалист. Толкова много дълбочина в познанието, а индивидуалният ѝ подход прави личното трансформиране наистина лесно и вълнуващо.

  Отговор
 • Благодарна съм на Елица , че ме разведе по брегът, на който ген ключовете живеят. Консултацията мина като миг, а разговорът донесе силни послания. Ще се видим отново в клуба!

  Отговор
 • Антон Кирков
  ноември 30, 2021 2:55 pm

  Благодаря сърдечно на Елица за изключителното отношение, отдадеността и дълбочината, с които подходи в сесията с мен!
  Предразположи ме лесно, успокои дерзанията ми и отдели толкова време от колкото се нуждаеше процесът ми на вглеждане навътре.
  Разговорът ни бе изпълнен с проницателност, мъдрост и практични примери произтичащи от личния И опит.
  Продължавам смело напред в приключенията на живота..
  До нови срещи!

  Отговор
 • Елена Анастасова
  декември 28, 2021 11:32 am

  Консултацията с Елица за мен беше истински подарък за Душата. Получих в пъти повече от това, което очаквах. Препоръчвам от сърце на всеки, който е тръгнал по пътя на себепознанието. Елица ми помогна да получа отговори на важни за мен въпроси, отвори нови хоризонти и открехна врати към нови възможности. От все сърце препоръчвам консултация с Елица на всеки, който търси посоката в житейския си път.

  Отговор
 • Да се разхождаш из Ген Ключовете сам е като да ходиш в пещера с малко фенерче – виждаш, но само там, накъдето си решил да гледаш. Да се разхождаш с проницателен водач като Елица е като с множество факли, огряващи цялата пещера: виждаш цялата картина. А дори и тогава все още да не успееш да схванеш пейзажа, тя ще го обясни с цветни метафори и конкретни примери, така че да не остане и капка съмнение. Искрено благодаря на Елица за дълбочината, отдадеността и човещината, с които работи!

  Отговор
 • Едно дълбоко, вълнуващо и същевременно разтърсващо пътуване навътре към себе си с разгръщане на личността пласт по пласт. Сърдечно благодаря на Елица, която с огромна отдаденост и мекота ме поведе по този път. Получих изключително ценни съвети и насоки и някак усетих консултацията си все едно е с близък, обичан приятел. До нови срещи!

  Отговор
 • Консултацията беше невероятна. Осветиха се много неща в различни сфери от живота ми и нямам търпение да навляза по-надълбоко в света на Ген Ключовете. Елица беше изключително отдадена и срещата с нея беше много ободряваща и вдъхновяваща. Препоръчвам на всеки, който се чуди дали да пробва!

  Отговор
 • Георги Георгиев
  март 28, 2022 7:10 pm

  Не откривам подходящи думи, с които да изкажа Благодарността си към Елица. За пръв път се срещнах с нея и Ген Кючовете на Беглика преди повече от 5 години. Много малко след това последва и лична консултация, която прослушвам до днес, със сигурност и за напред. Преди няколко дни имах и втора такава, чрез която исках да споделя с нея за развитието на своя процес, безценните дарове на съзерцанието и за цялата необяснима мистика, която се вмъкна в живота ми. Докосвал съм се и до други инструменти, но Ген Ключовете не мога да сравня с нищо познато. Не можеш да живееш същия живот след нещо такова, дори и да ти се иска. Благодаря ти Ели!

  Отговор
 • Мислех си, че нямам очаквания от сесията ни с Елица, но начинът, по който се почувствах след това ме накара да осъзная, че не само съм имал, но и тя със сигурност ги е надхвърлила. Преживяването не просто си струва, то има много висока стойност, дължаща се на фините нюанси на интерпретация, които Ели представя по един практичен и в същото време дълбинен начин, който от моя гледна точка може спокойно да бъде наречен нейна запазена марка. Силно препоръчвам това преживяване !

  Отговор
 • Катя Ангелова
  април 29, 2022 10:40 am

  Невероятно преживяване!
  Чрез Gene – ключовете да осъзнаеш и получиш потвърждение за своята мисия в живота, своите сенки, но и своите дарби!
  Да разбереш какво и защо се случва по определен начин по пътя ти и какво даваш и още можеш да дадеш на хората около себе си!
  Благодаря от сърце Елица !

  Отговор
 • Божидар Пенев
  юни 8, 2022 7:48 pm

  Б. Пенев
  Познавам Елица от доста време от един курс по “Ген Ключовете”, който беше започнал преди време в София на живо. И винаги ми е действала много вдъхновяващо, и с много заряд когато води лекция или семинар. В нея сякаш има този огън, който те запалва да правиш нещата. С много интересни лични примери и истории, което е много мотивиращо също.
  Така беше и на днешната ни среща- консултация. Мисля, че аз се бях поизгубил някъде, из между всичките неща с които се захващах последните години и това беше като едно напомняне как да се върна към моето вътрешно спокойствие, за което естествено, че много пъти сме говорили и много от нас знаем за това, но много често, незнайно защо забравяме, и се изгубваме. Но явно и това е част от уроците които трябва да минем. Естествено имаше и много нови нещо, които говорихме и обсъждахме, разговорът беше подробен и изчерпателен. Много от тях ще трябва тепърва да интегрирам и осъзная. И мога да кажа и за друг интересен ефект който усетих след днешната ни консултация- беше като усещане от детството (след училище например), след като приключи сесията- аз се почувствах толкова гладен, след което хапнах сладко и заспах, точно като малките деца, скоро не бях се усещал така. Явно е имало нужда от този сън за да възприема тази информация.
  Благодаря много на Елица, за всичко което прави! И до нови срещи 🙂

  Отговор
 • По време на консултацията с Елица минах през различни емоционални състояния-радост от откритието на вдъхновяващи идеи, лекота, сълзи… Търсейки път за връзка с моя син тийнейджър, се обърнах към Елица и с нейна помощ осъзнах, че ключът е в мен. Тя ми помогна да повдигна завесата към опознаване на самата мен, да видя ясно “бъговете”(понеже не обичам чуждици бих заместила с чеповете :)) в мисленето и поведението си и да погледна на детето си по нов начин. Изживяването е невероятно. Пречистващо. Дълбочината на системата е впечатляваща и съм разълнувана от пътешествието, което ми предстои. Благодаря!!!

  Отговор
 • Светла Петкова
  юни 13, 2022 4:48 pm

  По време на консултацията с Елица минах през различни емоционални състояния-радост от откритието на вдъхновяващи идеи, лекота, сълзи… Търсейки път за връзка с моя син тийнейджър, се обърнах към Елица и с нейна помощ осъзнах, че ключът е в мен. Тя ми помогна да повдигна завесата към опознаване на самата мен, да видя ясно “бъговете”(понеже не обичам чуждици бих заместила с чеповете :)) в мисленето и поведението си и да погледна на детето си по нов начин. Изживяването е невероятно. Пречистващо. Три часа минаха като миг. Имах чувството, че говоря с близък приятел. Дълбочината на системата е впечатляваща и съм разълнувана от пътешествието, което ми предстои. Благодаря!!!

  Отговор
 • Мария Симеонова
  октомври 24, 2022 11:19 am

  Имах уникалната възможност с Елица да направя първото откритие в областта на Ген ключовете. По време на сесията тя ме въведе в материята и разясни всеки един детайл, връзки и влияния на Ген ключовете в хологенетичния ми профил. Отговори на всички мой въпроси с внимание и лично отношение. Тази среща ме вдъхнови да изследвам в дълбочина Ген ключовете и открия как мога да повлияя качеството на отношения, емоции и преживявания в различни аспекти на живота ми. Препоръчвам консултация с Елица ако искате да навлезете в тази необятна материя. В първите стъпки е винаги по – лесно ако имаме уверена ръка, която да ни води 🙂

  Отговор
 • Зорница Коева
  ноември 15, 2022 1:44 pm

  За мен Ген ключовете са изключително вдъхновяваща система за себепознание! Да поемеш отговорността в свои ръце, да откриваш своите отговори и раните, които си трупал с годините, да повярваш, че можеш да ги трансформираш е истинско лечение! Колкото е важно да усетиш и въплатиш своята сила и потенциал, толкова е важна и ролята на човека, който ще ти помогне и нежно ще подкрепи този процес! Със сърце благодаря на Ели за топлината, подхранването и нежността, с която умее да покаже светлината в твоя собствен “тунел”.
  Много силно ме впечатли подхода, който тя приложи в разглеждането на 3-тата поредица от профила ми – Перлената. Пътя към благополучието ни и какво ни спира да го въплатим тук и сега. Тя успя да ме “преведе” не ментално през този процес, а преживелищно. Да ИЗЖИВЕЯ бариерите си и етикетите, които стоят в съзнанието ми.
  Изключителен подход!! Дори и онлайн аз Изживях и установих още повече за себе си!
  Смело приканвам всеки, който е поел по Пътя на себепознание да се докосне до магията на този процес! Не мисля, че с думи би могъл да се опише повече. Отпуснете се, изживейте го и се сблъскайте със своите ограничения. В опита се ражда истината!
  Благодаря и желая светлина по пътя на всеки! ❤

  Отговор
 • Симеон Симеонов
  декември 2, 2022 8:15 pm

  За първи път научих за ген ключовете от Елица и съм и доста благодарен за това. Проведох ме две сесии с нея като имах доста осъзнавания за себе си. Изключителен профисионалист, умеещ да те насочи в една правилна насока към пътя на себеопознаването. Доста добре предразполага и умее да обясни нещата ясно, точно и с доста примери. Много съм доволен и съм и Благодарен! Със сигурност ще се обърна към нея за една евентулна бъдеща сесия. Успех! Бъди здрава!

  Отговор
 • Мария Димитрова
  януари 15, 2023 9:35 pm

  Срещите с Елица ми донесоха изобилие от яснота и знание, заредиха ме със сила, обич и вдъхновение, помогнаха ми в търсенето и самата среща със себе си. Ели е прекрасен водач, хем те посреща там, където си в момента, и ти подава ръка в най-тъмното, хем те вдъхновява да се свържеш със силата си и ти оставя свободата да водиш през собствената си светлина… и сам себе си да се намериш, и да се изненадаш и насладиш на тази среща. Сесиите с Ели са едни от най-ценните, озаряващи и вълнуващи пътешествия в живота ми. Благодарна съм за всеки миг, който имаме заедно!

  Отговор
 • Анна Сидова
  февруари 21, 2023 1:27 pm

  Елица е прекрасен човек с дълбинни познания в сферата на Ген ключовете. Изключително отговорно и с много внимание се отнесе към сесията, която имахме. С отношение, присъствие и професионализъм, тя успя да ми помогне да разбера как да служа по точно на живота, кои са моите трудности и предизвикателства, и как да ги отработя. Даде ми много насоки за реализация на дарбите и потенциалите ми.
  Изключително съм благодарна за ценната информация. Ще се връщам често към записа от сесията.
  Бих я препоръчала на всеки, който има нужда от задълбочена и изчерпателна консултация.

  Отговор
 • Камелия
  май 20, 2023 9:46 pm

  Изключителен професионализъм!
  Дори и срамежливите хора като мен – споделят, благодарение на предразполагащата обстановка!
  Толкова ми беше приятно да опознавам себе си посредством лични примери и напътствия…
  Благодаря е малко!

  Отговор
 • Пламена
  юли 17, 2023 5:28 pm

  Страхотен професионалист! Толкова много внимание обръща на всеки детайл, толкова на дълбоко и много точно казва нещата. Благодаря и от все сърце и и желая да не спира да прави това, в което е най-добра!

  Отговор
 • Магдалена Кърлет
  август 29, 2023 3:18 pm

  Много конкретен въпрос свързан с моето проефсионално равитие ме провокира да потърся мнение от екпсерт. Познавам ген ключовете, но имах нужда някой да свърже точките, които ми убягваха. Консултацита ми с Ели надхвърли моите очаквания. Получих яснота и вдъхновение как да действам в правилна посока, как да изляза от “центруфугата на сенките”. Особенно полезни ми бяха всички примери и метафори, които тя използва за още по-дълбоко осъзнаване на всеки ключ. Още в същия ден след нашата среща се почувствах различна някак по-уверена, спокойна и себе си. Последваха няколко хубави и неочаквани за мен събития в професионален план. Благодаря ти Ели за придружаването по този път на себепознание!

  Отговор
 • Мария Олева
  септември 17, 2023 1:44 pm

  Завършвам консултацията си с Ели с усещането, че неща, които знам по принцип, най-накрая съм прозряла в дълбочина. И курсът, на който бях при нея и личността й отварят портал към едно ново знание. Елица е умел и проникновен водач по нелекия и вълнуващ път към себе си. Човек, който намира уникален начин да подрежда пъзела на нашите собствени предизвикателства в нови и нови картини, които бележат уроци и постижения, сенки и дарби. Съвършена амалгама: Той – Животът неповторимия, ние – съвършени в несъвършенството си и тя – Елица с уникалния си превод на езика на душата и съдбата.
  Благодаря!

  Отговор
 • За мен бе повторно удоволствие да премина през този така дълбок и интересен подход , а именно процеса Ген ключове.
  Винаги срещаме хора , получаваме информация и достигаме до осъзнавания , когато е правилното за нас време . Е и срещите ни с Елица са такива , благодаря ти отново за полезните насоки .

  Отговор
 • Благодаря на Елица за проведената консултация и за личното отношение от първия миг на нашия разговор. Забързани в ежедневието често не успяваме да разберем и да вникнем в същността на много от реакциите и емоциите около нас, а консултацията с Елица ми даде един много ясен и логичен поглед именно за това. Взаимовръзките, насоките, дълбокото проникновение в чувствата и преживяванията ми бяха безценни. Да погледнем на себе си отстрани и то с помощта на специалист като Елица, който много внимателно и детайлно разглежда всяко наше притеснение или проблем е наистина като вид пробуждане и дава голямо вдъхновение занапред.

  Отговор
 • Все още съм под въздействието на консултацията с Елица, изключително достъпен и разбираем подход за стартиране на себепознанието и разбиране на ген ключвете. Благодарна съм за времето и енергията, която отдели, за да ми помогне в първите ми стъпки.

  Отговор
 • Румяна Стоянова
  октомври 17, 2023 2:25 pm

  Елица, много благодаря за професионализма и начина по който ми поднесе информацията за ген ключовете. Беше ми много интересно и изключително полезно. След нашата среща имам изобилие от осъзнавания които са важни и ценни за мен! Благодаря ти много!

  Отговор
 • Консултацията с Елица беше много ползотворна. Обясни ми много подробно първоначалната картинка на ген ключовете и ми даде много изчерпателна информация. Благодаря!

  Отговор
 • Габи Петрова
  юли 3, 2024 7:21 pm

  Срещите ми с Елица всеки път са невероятно вдъхновение!
  Сърдечно препоръчвам индивидуалните й консултации и обученията, които тя провежда! За мен те са толкова полезни, все едно от друго измерение! Помогна ми да започна най-невероятното си пътуване – това към себе си! В момент, в който се чувствах объркана, обезверена и немотивирана, с нотки на отчаяние, Елица ми помогна да видя пътя, да повярвам в себе си, да се мотивирам и да ползвам ресурсите, който имам, за което няма да спра да й Благодаря!
  Щастливка съм, че чрез обучителните ни срещи във Варна, имам възможността да се запозная с тази невероятна Вселена от познание, което предоставят Ген Ключове, което представено от Елица става толкова интересно, разбираемо, истинско и завладяващо! През задълбочения поглед на цялото познание, което тя носи, споделя и раздава с изключителна щедрост и финес, не спирам да благодаря за срещите си с нея!
  Каквото и да споделя, ще е малко, защото всичко това е желателно да бъде лично преживяно! Ако сте любопитни, търсещи, объркани, искащи промени или се чувствата заблудени, горещо препоръчвам консултациите й!
  Ели, дълбок поклон от благодарност и признатилност за всичко, което правиш и споделяш!

  Отговор
 • Симона Обрейкова
  юли 5, 2024 4:52 pm

  Сесията с Елица е истински празник! С голяма лекота и финес Елица те превежда през твоята карта от Ген Ключове, обръща внимание точно където е нужно и поднася информацията по начин, който е разбираем и надграждащ конкретно за човека. Много осъзнато и целенасочено дискутира темите и детайлите, които са ключови, за да получи човек необходимата яснота и посока.
  Благодарна съм, че срещнах Елица и имах възможността да чуя с отворено сърце, това което тя беше подготвила <3
  Препоръчвам на всеки, който иска да се срещне със себе си!

  Отговор
 • Анна Петкова
  юли 6, 2024 4:40 pm

  Днес беше първата ми сесия с Ели. Като човек занимаващ се с хюмън дизайн и ген ключове от няколко години, си мислех, че знам много неща. Когато Ели заговори, осъзнах, че многото неща, които знам са били едва върха на айсберга. Толкова задълбочени истини и наблюдения ми сподели тя. Докосна дълбоко душата ми. Мотивира ме да предприема реални действия и да проявя наяве живота си, а не само да мисля и мечтая за него. Вдъхна ми увереност в собствените ми сили. Нямам търпение за следващата ми среща с нея и за мъдростта, която носи. Чувствам, че започвам една нова глава в живота си и се радвам, че Ели ми помогна да отгърна първата страница Благодаря от сърце!

  Отговор
 • Христиана Пейкова
  юли 8, 2024 10:55 am

  Искам да изразя истинската си признателност и радост от Ген ключовете като система и от Ели за нейната сила и всеотдайност. Тя е човек, който с уникалната си сензитивност те прекарва по един деликатно, фин начин до онези тъмни кътчетата на душата, които имат нужда да бъдат осветени точно в този момент. С майсторството й да улавя моментното състояние, да е тук и сека, присъстваща с цялото си същество за теб премахва пластовете, след което ти се чувстваш по-лек, по себе си. Учител, който чрез примера си те приканва да живееш в силата си, чрез изграждане на добродетели и ценности. Пожелавам все повече хора да се докоснат до нейното майсторство и да пият от извора на съзерцанието.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню