Настъпващата буря

Практически насоки за процъфтяване през 21 век

От Ричард Ръд

 

Живеем във времето на Голямата промяна – едно безпрецедентно и необикновено време в еволюционната история на човека. Вероятно през 21 век ще настъпят времена, в които ще сме изправени пред силите на хаоса и упадъка. Как ще реагираме на тези времена, ще предопредели нашето бъдеще и бъдещето на нашия вид. Насоките по-долу предлагам като гориво за вашето вдъхновение. Съзерцавайте точките по-долу и ги оставете да проникнат в живота ви, така че когато се появят времена с по-голяма интензивност, да влезете в бурята подготвени и с дух на дълбоко доверие и любов.

 

  • Времената на предизвикателства винаги ще направят така, че най-светлите и сияйни хора да изпъкнат

 

Навлизаме във време, в което ще бъдем изправени пред много предизвикателства, както на индивидуално, така и на колективно ниво. В такива моменти страхът се разпространява като бурен огън и мнозинството навлиза в инстинктивен режим на оцеляване. Обаче хората, които дълги години са се развивали вътрешно, сега имат възможността да заблестят, да се разгърнат и да споделят светлината си с другите. Светът се трансформира и в такива моменти хората се нуждаят от лидерство с пример. Чудесно време е да разбиете старите модели и да повишите вибрацията на живота си експоненциално.

Дълбоко в колектива един спящ гигант се пробужда и от сърцето му струи светлина и любов. Ако разпознаете истинността на тези думи, тогава трябва също да знаете, че това е вашето време – времето, което сте чакали мълчаливо през целия си живот.

 

  • Вашите най-дълбоки, най-смели вътрешни насоки са единствената основа, на която можете да се доверите

 

Във времена на мутация (промяна) няма почти нищо, на което да разчитаме във външния свят, така че естествения начин да намерим стабилност е вътре във всеки от нас. Колкото по-солидно сте закотвени в най-високо честотните си вътрешни напътствия, толкова повече другите ще гравитират към вас във времена като тези. Когато мнозинството се ужасява и се тревожи, вие трябва да поемате риска – да се доверите на най-дивото и най-странното, да знаете кой сте и защо наистина сте тук на тази планета. Във вашата ДНК има дълбока чистота – сега е моментът наистина да я оставите да свети. Вие сте като бегачът на дълги разстояния, който държи темпо в състезанието от задна позиция, но през цялото време, вътре, сте пазили скрит резервоар от сила.

Сега е моментът да направите пробив и да ги оставите да видят удивителната жизненост и любов, която е била латентна във вас.

Сега е моментът да разгърнете цялата сила на вашата любов върху света!

 

  • Има сила в бройката – привлечете истинските си съюзници близо до вас

 

Нашата колективна еволюция се приближава до разклон. Единият път води към бъдещето, а другият – към миналото. ДНК, която не се адаптира към новите еволюционни импулси, постепенно ще напусне света. По този начин старата ДНК се пречиства и изтрива от глобалния генофонд, което води до неизбежен спад в броя на хората в световен мащаб в бъдеще. Шансовете тази стара енергия да не отмине тихо са големи. Новата мутираща ДНК, от друга страна, трябва да изгради нови структури в материален план – и следователно ще се появи нов мироглед – в науката, технологиите, икономиката и правителството. Но всичко това ще отнеме време.

Това, което е от първостепенно значение сега е да се разпознаеш и да се обвържеш с онези сили, които позволяват да бъдат трансформирани.

Сега е митичното време на събирането на клановете – представено от ДНК, което ще изгради нов вид човек – на духовно, социално и физиологично ниво. Затова трябва да знаем къде да изразходваме енергията си. Енергията, която отказва да се развива, ще изтощи ресурсите ви, така че трябва просто великодушно да я оставите да си отиде.

Всякакви нови начини да се свързвате и хармонизирате с другите стават възможни. Не е нужно да се страхуваме от пътя на приобщаването – от съюза. Истинският съюз ще ни позволи повече творческа свобода, отколкото по-малко.

Когато една група се събира около едно и също високовибрационно разбиране, индивидите в тази група ускоряват развитието си изключително много.

Съществуват нови фрактални групи от хора, които чакат да работят заедно и чакат да споделят своя гений, ресурси и мрежи извън стария конкурентен модел. Следователно обърнете внимание на хората около вас и особено на онези специални отношения, които са основани на безусловно доверие и естествена преданост. Тези отношения ще бъдат източник на голяма вътрешна сила за вас и освен това, те ще сочат пътя ви занапред. Работете с такива взаимоотношения, редовно комуникирайте, обмисляйте и съзерцавайте скритата по-висша цел във връзката и се доверявайте на мечтата, която произлиза от тази любов.

 

  • Просперитетът се крие в същественото

 

Една вероятна промяна, която ще настъпи през този век, е промяната в баланса на силите. Парите ще започнат да губят своята сила в света и онези, които са се венчали за тях, ще пресъхнат. Има едно огромно предимство на тази икономическа трансформация. Тя кани всеки от нас да си даде сметка за онова, което е съществено Това е време на голямо орязване и отслабване. Една от най-дълбоките езотерични истини е: Както правиш което и да е нещо, така правиш всичко. Има толкова много области от нашия живот, в които енергията се използва за несъщественото. Следователно е изключително важно да разберем кое е същественото.

Красотата например е от съществено значение.. Парите похарчени за красота, но за тази вътрешната, която да можем да оценим, са също толкова съществени за вас, колкото и храната.

Светът е запленен от несъщественото и въпреки това копнее за същественото. Това е очевидното място за просперитет – да водите другите към своята вътрешна красота. Във времето напред ще видим истинските цветове на всеки. Някои ще усетят целувката на благословията, други ще срещнат огъня на липсата на благословия. Благодатта ще се спуска най-вече, там където общността е обединена и силна. Хората навсякъде ще правят компромиси, но единственото нещо, с което никога не трябва да правите компромиси, е почтеността.

Почтеност съчетана с търпение винаги призовават силата на благословията и успеха.

Във времето напред алчността ще претърпи крах. Мазнините са гориво на мутацията, така че навсякъде ще видим изгарянето на мазнините – в портфейлите на хората, в техния начин на живот, в техните емоции и дори в телата им. Мазнините възпрепятстват енергийния поток, а истинският просперитет се подхранва от потока. Парите влизат; парите се споделят, инвестират се, дават се, въртят се, наслаждаваме им се. Икономиката е с наднормено тегло, населението е с наднормено тегло, планетата стене! Тази мазнина е прекрасна, защото подхранва Голямата промяна. Ето защо е разумно да погледнете дълбоко в живота и поведението си и да видите къде трупате мазнини.

Време е за отслабване и въпреки че изгарянето на мазнини може да боли, резултатът винаги е прекрасен – Чувствате се в екстаз!

 

  • Влезте в екстаза на бурята

 

Бъдете уверени. Настъпва голяма буря. Ще има голяма несигурност, песимизъм и негативни реакции. Вече ветровете ни карат на бъдем на закрито. Ето защо трябва внимателно да си помислите как ще се срещнете лице в лице с този вихър?

Имате един избор – да се свиете или да разцъфнете. Да оцелявате или да се възвисите.

Разбира се, бурята няма да продължи вечно, но когато отмине, светът ще изглежда различно. Това не е просто още един социално-икономически цикъл. Това е финалът на цял цикъл от цикли. Тази буря може да ни удари или не с пълната си сила на материално поле – има неща, които не можем да знаем със сигурност. Сигурното е, че тази буря идва отвътре, от дълбоко в генетичната и ауричната субструктура на цялото човечество. През този век една врата ще се затвори и запечатването на тази врата ще определи кой е в играта и кой напуска. Тази истина трябва да се разбира на колективно, а не на лично ниво. Нищо от това не е лично. Духът на Гая трябва да изгради нова форма и за да направи това, тя трябва да подбере само определени нишки ДНК от глобалния генофонд. Това, което е останало след този процес, просто постепенно ще отпадне.

В света работят мощни и тежки кармични сили. Тъй като все още не можем да видим какво се преражда на материалното поле, това го прави още по-плашещо за мнозинството. И въпреки това то изобщо не е плашещо.

Това в действителност, на едно ниво, е най-чудното, красиво и изпълнено със сладост време в цялата човешка история.

Прегръдката на майката е чиста нежност, докато гледа как яйцата се излюпват. Тя знае, че много от излюпилите се може да не оцелеят, но също така знае, че всичко това е естествено.

Във всеки един от нас има дервиш и този дервиш се е родил за моменти като тези. Дервишът обича бурята. Той влиза в нея с широко разперени ръце и усеща как приливът ѝ гръмва през сърцето и душата. За дервишите бурята е екстаз. Той се предава напълно на въртящата се, стихийна сила и така получава достъп до мистичното око в центъра и. Тук, в окото на бурята, всичко е тихо и спокойно. Природата на съществуването е приета напълно.

Точно по този начин трябва да навлезете в духа на идващата епоха – от място на все по-дълбоко спокойствие. Така че никога не забравяйте това – бъдете дервиши, което не означава да чакате бурята да отмине и да си останете затворени и скрити. Отпуснете се във въртеливата ѝ динамика и се насладете на бързината на новите сили, докато те избухват в нашия свят.

Повикайте ги към вас и намерете непрекъснато задълбочаващата се тишина на окото.

Окото, което знае и вижда,

че всичко е любов  и любовта е всичко.

Автор: Ричард Ръд

 

Този материал е написан от Ричард Ръд, авторът и създателят на Ген ключовете още през 2018-та година, с който той насочва към Голямата промяна (описана в повече дълбочина в 55-тия ген ключ от книгата „Ген ключове“), от която всички ние сме част и през която всички ние по един или друг начин преминаваме.

Повече за мъдростта на Ричард Ръд, можете да разберете на:

www.genekeys-bulgaria.com

www.genekeys.com

 

Превод от английски и безкрайни благодарности на

сугестопедичен център „Вихровения“

www.vihrovenia.bg

 

С обич, екипът на Gene Keys Bulgaria

 

Прочети и изтегли тази статия на PDF

Настъпващащта буря – Насоки от Ричард Ръд

Може би ще харесате също
Меню