Лични консултации със Зорница Симиджийска

„Всеки хологенетичен профил разкрива една уникална и невероятна човешка история, която си заслужава да бъде разказана! Сюжетът, който сме тук да разгърнем. Приказката, в която сме тук да повярваме и изживеем пълноценно!“ – З.С.

Здравей, пътешественико!

Аз се казвам Зорница Симиджийска и ако трябва да се опиша само с няколко думи, бих ти се представила като разказвач на приказки и вълшебни човешки истории, който още от дете, беше влюбен и пленен от магията на приказките!

От момента, в който се научих да чета, (може би на около 4-5 годинки) започнах да поглъщам всякакви приказки – народни приказки, басни, митове, легенди… Все още пазя множество томове, пълни с истории, които разпалваха искрата на детското ми въображение и ме пренасяха в чудотворни светове.

Докато един ден, не започнах да пиша и разказвам свои, вече за порасналия свят, но това не означава, че се отказах и забравих за вълшебствата…

Лични консултации със Зорница Симиджийска

null

6 коментара. Leave new

 • Марина Илиева
  януари 13, 2021 11:43 pm

  Благодаря за изчерпателния и пълен анализ на хологенетичния ми профил!
  Това беше едно невероятно пътуване из дебрите на моята собствена вселена!
  Изумена съм от точността на анализа, който ми даде доста отговори и получих безценни насоки за пътешествието ми към мен самата, за да стана една по-добра версия на себе си.
  Зорница е изключителен професионалист, който успя, сякаш с кадифени ръкавици, да докосне душата ми! Подобно на Шехерезада тя успя да разкаже приказката на моя живот и да ми покаже красотата във всяко едно предизвикателство и несъвършенство!
  Благодаря!

  Отговор
 • Зузи е най- прелестният разказвач на истории. За мен тя докосва души….
  Видя и успя да извади както силните ми страни и потенциал, така и слабите и върху какво да поработя, като ми даде нужните ключета. Изключително интуитивна, вдъхновяваща и отдадена на работата си. Зузи ми помогна не само да превъзмогна ситуациите, в които се намирах, но и да вярвам повече в себе си, да се опозная и да знам, че най – доброто предстои. Много обичам разговорите си с нея. Препоръчвам с две ръце !

  Отговор
 • Тодор Младенов
  ноември 17, 2021 3:39 pm

  Здравейте, бях привлечен към сесиите на Зузи от промяната, която видях у моя близка приятелка. Тя хем се беше променила, хем беше по-лека и по-себе си (блестеше тайно и незнайно). Това силно ме впечатли и, въпреки че си бях взел книгата и събираше прах, след лична консултация на 3-те поредици със Зузи, буквално открих нов живот. Това, което ми дадоха Зуз и ген ключовете, беше свобода и посока. Когато разбрах, че сянката води към дарбата, стана едно преориентиране на ума ми и започнах все повече да използвам сенките като възможност да проявя дарбите си. Зуз го казваше, аз го правех и имаше резултати мигновено. Просто нещата се подреждаха и по-скоро разбрах, че те са били на място, чакайки мен да проявя дарбите си, за да ги преобразувам в едно велико приключение. Вече, вместо да се провокирам, аз действам и се развивам. Вместо да се боря без смисъл, придавам смисъл към всяка разумна битка. Това ми дава един естествен авторитет, които ползвам, за да изслушвам хората и да споделя мъдростта си с тях.
  Зуз е човек, който може да ти разкаже твоята история като приключение и приказка, а това предразполага и води до естествени резултати. Даже запалих и приятелката си и в момента откриваме нови измерения на взаимотношения и нови вселени.
  На добър път и отново благодаря за всичко!

  Отговор
 • Изключително ценна информация, поднесена с много лекота и разбиране. Зори благодаря ти, прекрасна си! ❤️

  Отговор
 • Людмила Стоицова
  ноември 17, 2021 3:40 pm

  Радвам се, че се срещнахме Зузи!
  Проникновена и вдъхновяваща среща, която ми даде много отговори и провокира много въпроси. С тънкия си усет за напипване на важните „неща“, с точния и вдъхновяваш изказ, в обстановка на доверие и искрено споделяне срещата се превърна във вълнуващо преживяване … докосващо! Благодаря Зузи! Видях се … преоткрих се.

  Отговор
 • Изключително съм доволна от консултацията със Зорница. С нея разгледахме перлената поредиция от моя профил и тя беше доста изчерпателна с информацията, която ми даде. Благодарение на тази информация сега имам едно по-ясно виждане за себе си и за живота си. Зорница е изключително мила и компетентна и можех да си говоря с нея с часове. Благодаря за приятна и полезна среща!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню