Лични консултации с Мария Цветкова

Здравей търсачо, пътешественико… 

Основната цел на мъдростта на ген ключовете е да ти помогнат да разкриеш своя най-висш потенциал, ставайки все по-автентичен, припомняйки си все повече своят естествен гений. А моята основна цел е да те подкрепя в пътуването ти именно към твоя най-висш потенциал.

Аз съм Мария Цветкова и част от  качествата ми, които харесвам най-много в себе си са искреният ми и добронамерен интерес към хората (как са устроени, как мислят, какво ги радва, какво ги провокира и т.н.) и вярата ми, че всеки човек носи огромна светлина в себе си! Но не си мисли, че ако ме избереш за свой спътник в пътешествието си, само ще ти показвам и казвам колко си уникален и специален! От личния си опит знам, че няма дълготрайна полза от това някой друг да вижда моите уникални качества и да ги цени ако аз самата не ги виждам и не ги ценя. Така, че ако аз съм твой спътник в твоето пътешествие ще се стремя:

 • Ти да видиш СЕБЕ СИ още по-добре и по-ясно и най-вече да се видиш ИСТИНСКИ! Да видиш светлината, която грее в теб, естествените си таланти. Да видиш тъмнината в себе си, всички малки и/или големи заблуждаващи, но удобни вярвания и модели на поведение, които неусетно са те вкарали в ментален и/или емоционален затвор и/или задънените улици на постоянно повтарящи се събития.
 • Ти да се научиш да се ЦЕНИШ! Ти и целият ти субективен, уникален свят да бъде приет от теб, без да има кой знае какво значение какво казват другите за него.
 • Ти да се научиш да си си най-големия учител, Ти да си този, който намира отговорите в себе си!

За да постигнеш всички тези неща ще си трябва време, ще трябва постоянство, ще трябва отдаденост, ще трябва ти да извървиш пътя! А ти можеш да го извървиш! Аз ще бъда до теб само в първите няколко крачки! Всичко зависи от теб.

Лични консултации с Мария Цветкова

null

7 коментара. Leave new

 • Благодаря за интересния “Път към мен”. Тези 7 седмици бяха изпълнени с много откровения и промени за мен. Мария даде 100% от себе си в срещите и във видеата, записани за нас. Ще се радвам да имаме нови срещи за в бъдеще.

  Отговор
 • Пътешествието “Път към мен” с Мария и групата беше прекрасно-вълшебно-практично-топло-силно-трудно-леко-присъстващо-осветляващо-разгръщащо-любов! И пътешествието продължава ! Защото в този процес имах възможност да развивам умението да интегрирам в себе си видяното, прочувстваното, разбраното. Да, по-близо до себе си съм! Да, обичам се повече и по-всякак! Да, по-отворена съм – в сърцето, в ума и в тялото ми, за общуването със себе си, с другите, с живота! Благодаря, Мария, за пространството и умелото и всеотдайно водене по пътя към нас, и за пълната откровеност и откритост в изследователството!

  Отговор
 • Антония Чорбаджиева
  април 27, 2021 1:40 pm

  Онлайн формата ” Път към мен” за мен беше едно приключение, при което, чрез връзката и общуването с други хора и тяхното виждане по определените теми, успях да разбера, че понякога, аз се чувствам като тях и осъзнавания за самата мен, които се получиха чрез процеса, който протече. Благодаря на Мария, за откровенността и умелото водене при преминаването по пътя.

  Отговор
 • Кинка Рачева
  април 28, 2021 10:27 am

  Уебинарът “Процесът – път към мен” беше един вълнуващ и обогатяващ процес. Разглеждането на теми, които са общочовешки, осветени в една добронамерена среда, сред хора с еднакви интереси, отворени към другите и света, беше силно наместващо пластове в мен. Всичко беше осветлено през призмата и мъдростта на Генключовете. Мария беше изключителен ментор с искрения си интерес и изслушване на всеки, всеотдайност, усет и подкрепа. Чудесно координираше и насочваше процеса, особено и с личните видеа към всяка тема. Благодаря на Мария и на всички участници, които почувствах толкова близки, за това взаимно обогатяващо преживяване!

  Отговор
 • Радостина Георгиева
  ноември 17, 2021 3:35 pm

  С Мария проведохме няколко лични консулатции, свързани със семейството ми. С много професионален, в същото време – индивидуален подход, тя ще остави (защото тепърва ще осъзнаваме ползите от знанията и насоките й) много важни следи, по които ние ще вървим, за да стигнем до оптималната хармония и щастие – за нас и децата ни. Прецизността и правилните посоки, които задава, са ключови за самоосъзнаването ни като уникални личности и родители, в чиито ръце и сърца стои по-доброто бъдеще на всички ни. Бъдещето на нашия микрокосмос – семейство, който, от своя страна, е свързан с по-големия – общество и свят 🙂
  Благодаря ти, Мария, за сърцатото, откровено и добронамерено отношение! Изключително ценя откритостта, неформалността и непосредствеността в общуването си с хората, а ти ги притежаваш и предаваш на другите! Желая ти много успехи, а на мен и семейството ми – още срещи с теб! 🙂

  Отговор
 • Александра Лободова
  януари 10, 2022 12:35 pm

  Изключително препоръчвам Мария на всеки, който търси път към себе си! Супер ясно и достъпно предава информацията, дава насоки за разрешаване на ситуациите и те подтиква да се замислиш в дълбочина за Голямата Истина. Веднага си личи какъв професионалист е, а сесията е истинско удоволствие предвид благия начин, по който подхожда. Благодаря, Мария!

  Отговор
 • Маргарита Гигьова
  юли 28, 2022 6:06 pm

  Благодаря, Мария!

  Благодаря, че ме срещна с Ген ключовете и за това, че отвори за мен един нов, непознат и изключително вълнуващ свят! Хвана ме за ръка и деликатно ме поведе по “пътя към мен” и ме подтикна търпеливо да погледна с дуги очи както себе си, така и околните 🙂 С всеотдайност, търпение и висок професионализъм!

  Благодаря 🙂

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню