Лични консултации с Мария Цветкова

Здравей търсачо, пътешественико… 

Основната цел на мъдростта на ген ключовете е да ти помогнат да разкриеш своя най-висш потенциал, ставайки все по-автентичен, припомняйки си все повече своят естествен гений. А моята основна цел е да те подкрепя в пътуването ти именно към твоя най-висш потенциал.

Аз съм Мария Цветкова и част от  качествата ми, които харесвам най-много в себе си са искреният ми и добронамерен интерес към хората (как са устроени, как мислят, какво ги радва, какво ги провокира и т.н.) и вярата ми, че всеки човек носи огромна светлина в себе си! Но не си мисли, че ако ме избереш за свой спътник в пътешествието си, само ще ти показвам и казвам колко си уникален и специален! От личния си опит знам, че няма дълготрайна полза от това някой друг да вижда моите уникални качества и да ги цени ако аз самата не ги виждам и не ги ценя. Така, че ако аз съм твой спътник в твоето пътешествие ще се стремя:

 • Ти да видиш СЕБЕ СИ още по-добре и по-ясно и най-вече да се видиш ИСТИНСКИ! Да видиш светлината, която грее в теб, естествените си таланти. Да видиш тъмнината в себе си, всички малки и/или големи заблуждаващи, но удобни вярвания и модели на поведение, които неусетно са те вкарали в ментален и/или емоционален затвор и/или задънените улици на постоянно повтарящи се събития.
 • Ти да се научиш да се ЦЕНИШ! Ти и целият ти субективен, уникален свят да бъде приет от теб, без да има кой знае какво значение какво казват другите за него.
 • Ти да се научиш да си си най-големия учител, Ти да си този, който намира отговорите в себе си!

За да постигнеш всички тези неща ще си трябва време, ще трябва постоянство, ще трябва отдаденост, ще трябва ти да извървиш пътя! А ти можеш да го извървиш! Аз ще бъда до теб само в първите няколко крачки! Всичко зависи от теб.

Лични консултации с Мария Цветкова

null

13 коментара. Leave new

 • Благодаря за интересния “Път към мен”. Тези 7 седмици бяха изпълнени с много откровения и промени за мен. Мария даде 100% от себе си в срещите и във видеата, записани за нас. Ще се радвам да имаме нови срещи за в бъдеще.

  Отговор
 • Пътешествието “Път към мен” с Мария и групата беше прекрасно-вълшебно-практично-топло-силно-трудно-леко-присъстващо-осветляващо-разгръщащо-любов! И пътешествието продължава ! Защото в този процес имах възможност да развивам умението да интегрирам в себе си видяното, прочувстваното, разбраното. Да, по-близо до себе си съм! Да, обичам се повече и по-всякак! Да, по-отворена съм – в сърцето, в ума и в тялото ми, за общуването със себе си, с другите, с живота! Благодаря, Мария, за пространството и умелото и всеотдайно водене по пътя към нас, и за пълната откровеност и откритост в изследователството!

  Отговор
 • Антония Чорбаджиева
  април 27, 2021 1:40 pm

  Онлайн формата ” Път към мен” за мен беше едно приключение, при което, чрез връзката и общуването с други хора и тяхното виждане по определените теми, успях да разбера, че понякога, аз се чувствам като тях и осъзнавания за самата мен, които се получиха чрез процеса, който протече. Благодаря на Мария, за откровенността и умелото водене при преминаването по пътя.

  Отговор
 • Кинка Рачева
  април 28, 2021 10:27 am

  Уебинарът “Процесът – път към мен” беше един вълнуващ и обогатяващ процес. Разглеждането на теми, които са общочовешки, осветени в една добронамерена среда, сред хора с еднакви интереси, отворени към другите и света, беше силно наместващо пластове в мен. Всичко беше осветлено през призмата и мъдростта на Генключовете. Мария беше изключителен ментор с искрения си интерес и изслушване на всеки, всеотдайност, усет и подкрепа. Чудесно координираше и насочваше процеса, особено и с личните видеа към всяка тема. Благодаря на Мария и на всички участници, които почувствах толкова близки, за това взаимно обогатяващо преживяване!

  Отговор
 • Радостина Георгиева
  ноември 17, 2021 3:35 pm

  С Мария проведохме няколко лични консулатции, свързани със семейството ми. С много професионален, в същото време – индивидуален подход, тя ще остави (защото тепърва ще осъзнаваме ползите от знанията и насоките й) много важни следи, по които ние ще вървим, за да стигнем до оптималната хармония и щастие – за нас и децата ни. Прецизността и правилните посоки, които задава, са ключови за самоосъзнаването ни като уникални личности и родители, в чиито ръце и сърца стои по-доброто бъдеще на всички ни. Бъдещето на нашия микрокосмос – семейство, който, от своя страна, е свързан с по-големия – общество и свят 🙂
  Благодаря ти, Мария, за сърцатото, откровено и добронамерено отношение! Изключително ценя откритостта, неформалността и непосредствеността в общуването си с хората, а ти ги притежаваш и предаваш на другите! Желая ти много успехи, а на мен и семейството ми – още срещи с теб! 🙂

  Отговор
 • Александра Лободова
  януари 10, 2022 12:35 pm

  Изключително препоръчвам Мария на всеки, който търси път към себе си! Супер ясно и достъпно предава информацията, дава насоки за разрешаване на ситуациите и те подтиква да се замислиш в дълбочина за Голямата Истина. Веднага си личи какъв професионалист е, а сесията е истинско удоволствие предвид благия начин, по който подхожда. Благодаря, Мария!

  Отговор
 • Маргарита Гигьова
  юли 28, 2022 6:06 pm

  Благодаря, Мария!

  Благодаря, че ме срещна с Ген ключовете и за това, че отвори за мен един нов, непознат и изключително вълнуващ свят! Хвана ме за ръка и деликатно ме поведе по “пътя към мен” и ме подтикна търпеливо да погледна с дуги очи както себе си, така и околните 🙂 С всеотдайност, търпение и висок професионализъм!

  Благодаря 🙂

  Отговор
 • Здравейте, казвам се Даниела и пиша, за да благодаря на Мария !

  Когато човек избере пътят на Любовта, минава през всичко, което не е любов, за да го изчисти.
  И в този преход понякога се нуждаем от помощ.
  Така се случи и нашата среща с Мария.
  Направихме консултация, която ми даде възможност да осъзная къде губя силата си и защо дадени ситуации се повтарят в моят живот.
  Мария използва много инструменти, но най-силният й е това, че усеща човекът с когото работи.
  Така резултатите са много бързи. Няколко дни след срещата се задейства сила в мен и мога да кажа, че много бързо трансформирам нещата.
  Благодаря ти, Мария !
  Бъди много щастлива с това, което правиш!

  Отговор
 • Мария, благодаря ти за деликатния начин, по който се докосна до моята същност.
  Ти ми показа “механизма”, по който функционира моята природа. Успя да ми отвориш нови врати, за да погледна към начина, по който реагирам, взимам решения и възприемам себе си.
  Препоръчвам Мария на хората, които търсят пътека към себе си и са готови за приемат тази информация!

  Отговор
 • Майя Бангьозова
  октомври 21, 2022 3:25 pm

  Мария, благодаря ти за деликатния начин, по който се докосна до моята същност. Ти ми показа “механизма”, по който фукнкционира моята природа.
  Успя да ми отвориш нова врата, за да погледна към начина, по който реагирам, вземам решения или възприемам себе си.
  Препоръчвам Мария на хората, които търсят пътека към себе си и са готови да приемат тази информация.

  Отговор
 • Галина Димитрова
  ноември 7, 2022 10:49 am

  Мария е изключителен професионалист и съм щастлива за срещата ми с нея. Вървейки по пътя на Активиращата поредица моят интерес към ген ключовете се засилваше все повече и повече, въпреки че в началото всичко беше сложно и неясно за мен. Тя успява да поднесе информацията много адекватно спрямо човека насреща и с много подкрепа. Моят път на себепознание беше обогатен и подкрепен и в последвалия курс “Пътят на сърцето” – Венерина поредица, за което също съм й много благодарна!

  Отговор
 • Върбина Начева
  октомври 13, 2023 9:50 am

  Здравейте, за мен беше прекрасно и вълшебно преживяване да разбера повече за ген ключовете. С интересен наблюдавам в ежедневието си, всичко което си говорихме с Мария. Сърдечно благодаря, Мария

  Отговор
 • Мария е човек, готов да отдаде пълното си и цялостно внимание, за да разгадае мистерията на твоя личен ген-ключ профил. Понзава системата много добре и чрез този инструмент навигира в дълбините на твоята психика. Умее да те вдъхнови и даде решение на проблем, който те мъчи с лекота,а това е така, защото е добър слушател и вниква истински в твоето препядствие. Внимателно те насочва и интуитивно, заедно, откривате пластовете на вътрешните модели, които ти пречат да живееш смело твоят път или твоята дхарма.

  За по-дълбоко вникване е нужна повече от една среща 🙂

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню